Proiectul de casă modernă – optimizat și pe gustul cumpărătorului, în oferta de la Smart Home Concept

Dacă este de ales între o casă modernă și una tradițională, prima din variante pare că este mai atractivă. Cel puțin în rândul familiilor tinere există preferință pentru nou. Să înțelegem ce înseamnă de fapt o casă modernă, pentru că dincolo de atracția din punct de vedere estetic vorbim despre necesitatea ca locuința să fie una compartimentată eficient și corespunzător cu nevoia proprietarilor.

Cum definim casa modernă din punct de vedere architectural

În linii mari, la proiecte case moderne vorbim despre locuințe confortabile, optimizate funcțional astfel încât, de cele mai multe ori, casele moderne au sisteme automate la diverse zone.

Ce se distinge în mod special la casele moderne se referă la acoperișul cu terasă, la suprafața ceva mai mare din sticlă, diferită și asimetrică, pentru a exista un aport generos de lumină naturală. Din punct de vedere al finisajelor vorbim despre stil contemporan definit de:

Materiale precum beton, metal, sticlă, ceramică, lemn sau chiar și piatră. Mai pot fi opțiuni pvc-ul, compozitul și vopselurile.

Texturi precum cele naturale în mod special, granulaţii fine și elemente 3D.

Culori de genul alb, gri, cărbune, note de maro, bej și derivate ori pasteluri.

Alte caracteristici ale caselor moderne

Pentru doritori, trebuie spus că o casă modernă are încăperi deschise. Regăsim acces integrat la fațadă, linii arhitecturale ferme, cu finisaje adecvate, dar fără decorațiuni. Este nelipsit spațiul exterior destinat activităților domestice și sportului, o grădină modernă și oglinzi de apă.

La ferestre distingem parapetul mic sau chiar zero, rama fină și cel mai adesea jaluzelele sunt o opțiune nelipsită din decor.

Proiecte de case

De cele mai multe ori stă pe ultimul loc preferința, căci primează bugetul și alte limite – legate de zonă spre exemplu, de ce impune certificatul de urbanism etc. În funcție și de terenul disponibil, de ceea ce îi reprezintă pe viitorii proprietar, alegerea proiectului de casă este o aventură negreșit.

În portofoliul celor de la Smart Home Concept regăsim proiecte de case cu preț redus, în unele cazuri sumele au discount activ cu până la 30 de procente. Pot fi făcute și modificări asupra acestora, iar dacă decideți să fiți clienții lor, aceste modificări nu sunt supuse unor cheltuieli aparte sau mai mari.

Accesați pagina oficială a firmei pentru a descoperi proiecte interesante de case moderne și nu numai, putând compara și prețurile.

Leave a Reply