Scule profesionale de mână, pentru domenii industriale, furnizate de Tehnovest

Tehnovest este furnizor de soluții pentru domeniul industriilor diverse, acolo unde sunt utilizate sisteme hidraulice, pneumatice de asemenea. Pune la dispoziție inclusiv consumabile industriale. Adaptat și contextului modern actual, acest furnizor dispune și de un magazin online din cadrul căruia pot fi comandate produsele de interes.

Scule de mâna furnizate de Tehnovest

Din gama de scule de mana Tehnovest pune la dispoziție o gamă la fel de variată de produse. Fie că vorbim despre pistoale de suflat sau de pistol de aspirație, sculele de mână au și ele standarde ce ar trebui respectate.

Asta pentru că ține de siguranța operatorului, de necesitatea ca cel care folosește sculele în cauză să continue să fie productiv de asemenea, să nu fie îngreunat în vreun fel de un echipament cu care se lucrează dificil sau este reglat cu dificultate.

Să luăm exemplul unuia dintre cele mai populare tipuri de pistoale, sculă de mână folosită, cel de apă. Prețurile acestuia diferă, însă contează foarte mult și frecvența de utilizare a pistolului. Pentru cei care au nevoie de un astfel de pistol, prevăzut cu protecție față de cele standard fără protecție, diferențele de preț sunt considerabile. Sunt din inox și alamă.

Oferta de la Tehnovest include pistole de apă cu reglaj continuu privind jetul de apă, cu protecție împotriva căldurii sau a frigului, însemnând protecție groasă de cauciuc și clemă de montare pentru ca acesta să funcționeze continuu dacă este necesar.

Avantaje de client la Tehnovest

Un avantaj este, în primul rând, faptul că pot fi comandate online, cu minimum de efort. Sunt produse profesionale, ce vin la pachet cu garanții. În plus, cei de la Tehnovest oferă asistență și, datorită unei rețele de distribuție bine pusă la punct, vorbim despre rapiditate în a onora comenzile. În unele cazuri vorbim de livrare a doua zi după comandă.

De asemena, varietatea de produse, consumabile industriale, piese și accesorii din gama pneumaticelor și a hidraulicelor înseamnă totodată și posibilitatea de a găsi în acest loc mai tot ce este necesar unui echipament industrial. Pentru cazurile în care nu este de găsit o piesă anume, poate fi sugerată o înlocuire adecvată, chiar dacă nu de la același brand producător.

Produsele comercializate aici au la activ certificarea Tuv Austria și respectă standardele în vigoare conform cu domeniul. Detalii despre acestea, cum pot fi comandate, implicit catalogul de oferte îl regăsim online.

Leave a Reply