Creste puterea motorului masinii tale prin chip tuning realizat la GxG Tuning!

Daca esti un pasionat inrait de tot ce inseamna masini, atunci acest articol este pentru tine. Puterea motorului tau poate fi oricand marita – trebuie doar sa stii cu exactitate ce inseamna chip tuning si cum te poate ajuta un astfel de serviciu.

Inainte de toate vreau sa iti vorbesc despre firma care se ocupa de chip tuning pentru masini. Este vorba despre GxG Tuning cu sediul in comuna Albesti, judetul Mures, dar si a partenerilor GxG Tuning din tara. Lista cu toti parteneri GxGtuning o gasiti pe site www.gxgtuning.ro. Ei se pot ocupa si de masina ta. Trebuie doar sa iti faci o programare la sediul lor.

Imbunatateste-ti sesiunile de sofat – opteaza pentru chip tuning!

Chip tuning se traduce ca optimizarea de soft a calculatorului de motor. Care de scopul? Ei bine, prin chip tuning poti creste puterea motorului. Echipa GxG Tuning va modifica din soft anumiti parametri de functionare ai motorului masinii tale. Este despre vorba in principal despre timpii de injectie, limitele de cuplu, optimizarea amestecului si presiunea turbo.

Chip tuning-ul urmareste optimizarea anumitor parti ale softului existent pe masina ta. In final, dupa cum am enuntat si anterior, puterea motorului tau va creste.

Sa stii ca mai exista si o ramura derivata, daca pot spune asa si anume eco tuning-ul. Prin aceasta interventie se urmareste scaderea consumului de carburant. In functie de motorul de care masina ta dispune, dar si de stilul tau de condus, consumul poate fi redus intre 1 si 2l/100km.

Alte avantaje ale chip tuning-ului

Cresterea puterii motorului atrage de la sine o alta serie de avantaje. Dupa chip tuning calitativ, asa cum cei de la GxG Tuning iti pot oferi, masina ta va pleca diferit de pe loc, mai cu putere. In plus si la depasiri vei fi mai avantajat de acei CP obtinuti de pe urma chip tuning-ului.

Mai mult decat atat, daca ai inceput cu chip tuning interior, poti oricand sa continui si cu chip tuning-ul exterior. Pentru a se vedea cu adevarat performantele masinii tale, ideal ar fi sa ii oferi si o personalitate exterioara, nu?

Despre consumul de carburant mai redus ti-am vorbit deja, deci nu uita de eco tuning atunci cand te prezinti la sediul expertilor de la GxG Tuning. Oricum intreaga lista de avantaje ti-o vor prezenta chiar ei mai pe larg.

Pe site-ul oficial al expertilor, gxgtuning.ro, gasesti un formular de contact prin care poti lua legatura cu expertii. De asemenea, ii poti contacta prin apel telefonic la 0763 998 841 sau prin e-mail: gxgchiptuning@gmail.com. Adresa exacta a sediului este strada Muzeului, nr. 127, comuna Albesti, judetul Mures, lista cu toti parteneri GxGtuning o gasiti pe site www.gxgtuning.ro.

Leave a Reply