Geamurile telefoanelor in 2020

Daca vrei sa iti cumperi un telefon si vrei sa te orientezi catre Iphone, primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti cumperi un geam de protectie. Orice utilizator al unui smartphone are in vedere ca dupa achizitionarea telefonului sa se asigure ca va avea si geamul de protectie. Acesta nu costa atat de mult pe cat crezi, chiar are costuri destul de mici.

geam iphone 8
geam iphone 8

Daca vrei sa iti cumperi de exemplu, Iphone 8, urmatoarea miscare pe care va trebui sa o faci este sa iti cumperi de la un magazin de accesorii de telefoane un geam pentru Iphone 8. Acesta te va scuti de eventualele cheltuieli daca il vei scapa si daca ti se va sparge, acesta iti protejeaza telefonul de zgarieturi si crapaturi, astfel ca atunci cand va cadea displayul sau nu va pati nimic, poate foar geamul va fi zgariat sau crapat, dar nu trebuie sa te panichezi pentru ca poate fi inlocuit cu acelasi pret cu care l-ai cumparat pe primul. 

In cazul in care de la cumpararea telefonului ai avut o situatie in care ti-ai scapat telefonul si nu apucasei inca sa iti pui folia, va trebui sa platesti si costul reparatiei a sticlei telefonului, plus costul foliei si montarea acesteia. 

Da, folia telefonului este un cost in plus dar nu este unul mare, dar inseamna si protectie atat pentru telefonul, dar si pentru costurile care ai putea sa le platesti in cazul in care ai avea neplacerea sa iti scapi telefonul si sa ti se sparga. Nici dupa ce ti se sparge telefonul nu este tarziu sa iti pui un geam de protectie, pentru ca asa vei fi asigurat ca la urmatoarea scapare, cazatura nu va mai trebui sa plastesti montarea si schimbarea displayului. 

De aceea, geamul de protectie este foarte important in cazul in care ti-ai cumparat un telefon, fie ca este el fragil, in cazul unui Iphone, fie ca nu este atat de fragil. Este cel mai important accesoriu al unui telefon, pentru ca te scuteste de cheltuieli mai mari care implica schimbarea displayului care nu este deloc echivalentul cu montarea si cumpararea unei folii. Pretul unei folii nu este unul foarte minim, este din contra unul mic si este accesibil chiar daca ai un buget minim alocat. 

Exista si varianta in care cumparatorul nu vrea sa isi cumpere o folie, iar aici trebuie sa intervina vanzatorul care trebuie sa ii spuna cat de importanta este ea si sa o faca intr-un fel frumos, ca aceasta alegere sa fie oarecum obligatorie, sa ii puna la dispozitie cel mai bun model si sa ii prezinte mai multe variante, astfel ca incat clientul sa aiba de unde alege. 

Asadar, daca vrei sa iti cumperi un telefon trebuie sa iti pui, imediat dupa cumpararea lui, un geam de protectie. 

Leave a Reply