Albire acasa? Da, se poate, cu produse de la Pro White

Albirea dintilor este o necesitate. Desi se leaga doar de partea estetica a danturii, are un impact extraordinar. Stii si tu cum este cand vezi o persoana, primul impact este cel legat de aspectul fizic, de chip si inevitabil de dantura sa. Cand zambetul este unul atragator, sunt cu atat mai multe sanse ca cei din jur sa iti acorde atentie si apreciere.

Procedurile de albire la cabinetul stomatologic pot costa destul de mult. Ai insa posibilitatea de a obtine efecte asemenatoare, daca folosesti produsele de la pro-white.ro. Vorbim despre produsele Crest, cele care contin peroxid de sodiu. Aceasta este substanta activa din produsele Crest. Acestea vor albi dintii, iar diferenta va fi de cateva nuante mai deschisa.

De catre cine si cand pot fi folosite astfel de produse

Astfel de produse de albire sunt sigure si usor de folosit. Pot fi alegere pentru oricine, insa atentie, nu vor avea efecte asupra lucrarilor dentare, asupra plombelor. De asemenea, pentru cei care poarta aparat dentar plasturii Crest sau alte produse de aici nu vor avea acelasi efect in sensul in care nu se vor albi dintii uniform. Nici peste implanturi sau fatete dentare acestea nu sunt utile, ci doar pe dintii naturali.

Un kit albire dinti poate fi achizitionat de la Pro-White. Exista optiuni diverse si despre fiecare in parte poti afla citind informatiile detaliate in cadrul paginii. Seturile de acest gen contin produse pe care trebuie sa le folosesti constant, zilnic, pana cand rezultatele sunt cele dorite.

Spre exemplu poti cumpara benzi de albire pentru un tratament de 3 saptamani. Acestea sunt si printre cele mai practice tipuri de produse. Le aplici si in timp ce gelul activ isi face treaba, tu poti continua activitatile tale.

Ce trebuie sa stiu despre produsele Crest

  • Sunt sigure. Nu exista contraindicatii. Cat despre sensibilitatea dentara, aceasta poate sa apara insa este de scurta durata si un efect firesc.
  • Albirea dintilor cu produse Crest nu afecteaza smaltul dintilor.
  • Efectul nu este permanent, insa poate fi intretinut prin dieta alimentara – evita cafeaua, fumatul, vinul rosu si in general produsele alimentare ce pateaza dintii – si prin utilizarea produselor Crest adecvate pentru intretinerea culorii.
  • Rezultatele sunt precum cele de la cabinetul stomatologic, adica albirea este vizibila. Sunt mici sanse ca un tratament de acest gen sa nu aiba vreun impact asupra culorii dintilor tai.

Afla despre preturi si kituri de albire din cadrul paginii pro-white.ro.

Leave a Reply