Vinde spatiul detinut cu ajutorul unei agentii imobiliare – Gold Park te poate ajuta!

Cand detii un spatiu, ca proprietar, ai anumite responsabilitati. Cand te decizi sa vinzi, iti alegi momentul oportun in functie de evolutia si dinamica pietei imobiliare. Nu ar trebui sa grabesti totul, pentru ca risti sa scazi mai mult decat ai crede la pretul perceput. Gold Park te poate ajuta!

Gold Park – agentie imobiliara din Cluj

In cadrul paginii oficiale goldpark.ro poti descoperi mai multe informatii despre activitatea acestei agentii. In portofoliul lor vei gasi peste 90 de proprietati de vanzare, sute de spatii inscrise pentru inchiriere. Poti verifica statisticile pentru a curajul de a face acest pas, de a inscrie si proprietatea ta aici.

Un astfel de portal este mai avantajos decat ai crede. Aceasta agentie imobiliara Cluj se adreseaza nisei de antreprenori, celor care au nevoie de spatii comerciale pentru business-uri, activitati diverse. Cluj Napoca este cunoscut drept oras prosper si la capitolul desfasurare de business-uri. Potentialul aici este unul insemnat si atrage ca un magnet pe cei care cauta o locatie propice pentru a deschide o afacere. Deci, cu atat mai multe sanse sa ajungi la publicul tinta.

Ce trebuie sa stii

Poti vinde o proprietate comerciala, spatiu industrial sau destinat a fi zona de birouri. Detaliile importante ce definesc acest spatiu – locatie, suprafata, etaj, cu sau fara spatiu de parcare, ce este in proximitatea acestuia – sunt importante detalii ce vor fi prezentate. De tot ce tine listarea proprietatii se vor ocupa cei de la Gold Park.

Poti opta la fel de bine si pentru inchirierea acestui spatiu, ceea ce iti va aduce venituri constante, pasive. In functie de zona si de anumite detalii sunt sanse sa gasesti mai rapid ca oricand persoane interesate de inchiriere.

Avantajul de colaborare cu Gold Park se refera desigur la faptul ca iti poti usura aceasta misiune, alegand ca cei din domeniu sa te puna in legatura cu publicul interesat. Ai parte si de consiliere, ai un portal exclusiv dedicat acestei nise, astfel incat poti compara preturi si poti tine pasul cu activitatea acestui domeniu, urmarind tendintele, care este cerea si oferta in domeniu.

Gold Park este un partener pentru public, astfel ca are si servicii complementare. Afla despre serviciile de curatenie, schimbare de destinatie, despre cum sa obtii mai rapid avize, din cadrul aceleiasi pagini, goldpark.ro.

Contact:

Calea Motilor, nr. 94, Cluj-Napoca

office@goldpark.ro

0770.896.896

Leave a Reply