Meet ATRIA, noul star din colectia Masatto 2021

Noua colectie Masatto vine cu surprize. Daca si pana acum modelele de fotolii de masaj erau complexe, acum poti spune cu lejeritate ca vorbim de variante star like. Este si cazul ATRIA, fotoliu de masaj surprinzator in tot ceea ce tine de functiile pe care le integreaza. Sa descoperim impreuna relaxarea intr-o alta dimensiune.

Care este vocea dorintelor tale? ATRIA te va „asculta”

ATRIA maseaza, aceasta fiind specializarea sa. Include control vocal, ceea ce iti permite setari imediate. Incepe prin a pozitiona ocupantul in unghiul perfect pentru a fi masat. Include deci sistem slide, pentru a alinia corpul intr-o pozitie corecta si perfecta, pentru a elibera presiunea asupra anumitor zone.

Spune-i ce iti doresti si va executa de indata! Ai multiple variante de programe de masare, 12 automate. Cu miscari viguroase, cu role neobosite, vei fi masat de sus in jos si cu miscari laterale stanga-dreapta, pentru ca toate grupele de muschi sa fie bine lucrate. Masajul este precis si intens, iar acelasi sistem de role ce maseaza pe linie continua, de la gat pana jos la picioare.

Reglaj fin, pentru un masaj perfect!

ATRIA a fost conceput sa ofere utilizatorului rapiditate in selectia de masaje pe care si le doreste. Asadar imediat la indemana ta, pe bratul fotoliului, exista sistemul de control. Cu o simpla atingere de buton pornesti actiunea pernelor de aer, miscarile de compresie ce te framanta la propriu sau sistemul de masare special pentru picioare, cu role de masaj pentru talpi inclusiv.

Setari poti face la fel de bine si cu telecomanda din dotare. Alegi astfel timpul sesiunilor de masaj, ajustarea rolelor la dimensiunea umerilor, setarea programului de masaj, de incalzire, pe mod automat sau personalizat.

Si cand credeai ca nu mai este ce sa te surprinda…ATRIA emana ioni negativi de oxigen la nivelul capului, include Bluetooth speaker, sistem modern cu USB de incarcare de asemenea. O singura activitate iti poate aduce relaxarea deplina. Opreste-te sa savurezi aceste momente, intense, dar cu timp comprimat, astfel incat i,n doar cateva minute, sa ai parte de masaj pentru tot corpul.

ATRIA este greu de descris in doar cateva cuvinte. Trebuie sa incerci si sa te convingi prin prisma propriei experiente ca este tehnologia moderna adusa la indemana ta. Descopera acest fotoliu in cadrul paginii oficiale masatto.ro si stabileste curand si o „intrevedere”. Poti testa gratuit la tine acasa sau in showroom acest model original.

+40 756 478 789

Bucuresti

Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97

Str. Costin Nenitescu, Nr. 14

Si alte 5 locatii in tara

contact@masatto.ro

Leave a Reply