Pregateste livingul pentru toti cei care iti vor trece pragul de sarbatori cu mici piese de mobilier de la Unic Spot

Sarbatorile sunt acel moment magic in care ii aduni pe toti acasa, la masa. Daca nu pe toti, dat fiind ca anul acesta este atipic, atunci in mod sigur cativa din cei pe care ii ai la suflet iti vor fi alaturi. Va bucurati unii de altii si incercati sa faceti timpul petrecut impreuna unul mai placut ca niciodata. Iar pentru ca pregatirile sunt in toi, cateva piese de mobilier de la Unic Spot iti vor fi de mare ajutor.

Daca in living ai spatiu suficient pentru o masa generoasa, atunci scaunele pe care trebuie  sa le pregatesti ar fi bine sa fie un set de 6. Regasesti la unicspot.ro o varietate de optiuni pentru ca locul pe care il amenajezi sa fie unul placut, primitor si perfect integrat in decorul casei tale. Iata cateva recomandari de mobilier living:

Scaune in stil scandinav

In ultima vreme, acest stil de amenajare a devenit unul tot mai popular. Scaunele de acest gen au picioarele din lemn si sunt comode. Poti alege din varietatea cromatica regasita la unicspot. In general albul si negrul se potrivesc oricand si oriunde, chiar daca sunt in contrast cu restul decorului. Daca totusi vei dori sa pui un accent aparte pe zona de dining in living atunci da, merita sa alegi ceva mai colorat. Incearca verde, rosu say galben, de ce nu!

Taburete

Pentru spatiile mici un taburete este ideal, mai ales daca dispune si de spatiu in el, pentru a depozita cateva lucruri. Il poti integra destul de usor pe langa brad sau langa o biblioteca si poate deveni un scaun in plus atunci cand casa ta este plina de oaspeti.

Regaseti la aceeasi sursa mentionata cateva variante destul de interesante, unele simple, unele de tip cutie de depozitare sau chiar clasicul taburete pliabil, ideal in bucatarii mici.

Covorase

Acestea nu implica o reamenajare completa. Poti adauga oricand un covoras intr-o zona anume a casei pentru a crea un accent. De data aceasta gandeste-te la zona bradului sau la masa de cafea de langa, la timpul pe care il petreceti impreuna dupa masa. Alege un covoras de la unicspot.ro pentru a completa perfect livingul tau.

Masa

Daca inca nu ai una potrivita si se anunta o lunga lista de invitati, ce mai stai pe ganduri? Unic Spot iti pune la dispozitie seturi complete cu masa si scaune. Poti alege pe cele din lemn si cadru metalic. Ai aici optiunea uneia extensibile de asemenea.

Contact:

comenzi@unicspot.com

Leave a Reply