Masca de protectie – de unde cumperi masti de calitate la preturi rezonabile

Masca este in zilele noastre un accesoriu fara de care nu iesim din casa. Din pacate este obligatorie, este impusa prin ordonanta de urgenta si vizeaza chiar si pe cei mici care au implinit deja 5 ani. Asadar, inainte de a pleca de acasa sau de a te da jos din masina, incepi sa enumeri: chei, bani, portofel, fular, masca. De unde cumperi avantajos masti? Coneltex este un producator autohton despre a carui oferta ar trebui sa afli.

Mastile medicale, accesibile ca stoc si pret

CONELTEX pune la dispozitie stoc generos de masti medicale. Acestea sunt de unica folosinta, sunt albe, clasice variante in 3 pliuri si cu elastice pe laterale. Ce este insa atipic la acestea, un avantaj pentru cumparator, se refera la materialul filtrant. Acesta este mai gros, deci protejeaza mai bine. Fata de cele de import sunt deci de calitate superioara, sunt avizate de Ministerul Sanatatii si in plus au un pret accesibil.

Le poti cumpara din cadrul paginii oficiale coneltex.ro. Acestea sunt in cutii de 50 de bucati, iar pretul este de maximum 50 de lei. In ultima perioada oricum au existat reduceri variate, astfel ca o cutie ajungea sa coste maximum 30 de lei.

Nu poti insa cumpara per bucata. Cat despre stoc, acesta este suficient, caci avantajul este de a cumpara direct de la producator. Zilnic, in fabrica din Suceava, acest producator scoate pana la 15 mii de masti. Asadar, asigura stoc oricat ar fi necesar.

Cei interesati pot cumpara si in sistem en gros.

Aleg calitatea oferita de producator roman

Cu siguranta ai auzit de demersurile civice ale comunitatii, indemnul de a sustine producatorii autohtoni. Este cazul si de data aceasta de a invoca acest motiv. Practic nu faci vreun compromis in ceea ce priveste calitatea materialelor si a produsului finit. Castigi calitate la pret mai rezonabil si ai si disponibilitate imediata la stoc.

Daca pandemia a impus sa schimbam multe in viata noastra, in mod cert nu doar preocuparea in sine de a purta masca este prezenta, ci si interesul despre ce fel de masca alegi. Alege calitatea mai presus de toate, caci cele de import se pare ca sunt mai subtiri. Alege sa porti ceva avizat, de calitate, care te protejeaza.

Contact

0735 194 314

Str. Grigore Alexandru Ghica nr. 18 Suceava

office@coneltex.ro

Leave a Reply