Din trusa meseriasului – scule de mana indispensabile

La ora actuala, lista sculelor de mana care ar trebui sa faca parte din trusa unui meserias a crescut. Diversitatea cu care azi intampina piata pe cei pasionasi sau ce activeaza in diverse industrii e chiar confuza.

Putem vorbi despre acelea care au utilizari generale, scule standard pentru taiere, strangere sau desfacere, prindere, fixare, etc., sau despre cele cu rol mai complex. Indiferent de tipul acestora insa un lucru e cert si anume ca orice meserias ar trebui sa aiba o trusa cu astfel de instrumente, poate chiar cu utilizare zilnica.

Bineinteles, majoritatea isi fac treaba atat timp cat sunt folosite corect. Pentru o precizie adecvata insa si o manevrare usoara, e de preferat sa te orientezi dupa scule de calitate, pe care le recunosti fie dupa brandul producator, fie dupa magazinul din care le cumperi.  Un reper online, prin calitatea furnizata, dar si diversitatea disponibila, este Tehnovest. Mai ales pentru cei care folosesc trusa mai mult din pasiune, decat din nevoie, un astfel de reper nu este de trecut cu vederea.

Vesnica surubelnita

Oricine stie cum arata aceasta si la ce foloseste. Este nelipsita din cadrul unor variate activitati industriale, recunoscuta pentru rapiditatea si usurinta cu care isi face treaba. Astazi le gasim nu doar in forma clasica, ci si ca surubelnite pneumatice sau de tip pistol. Fiecare se va raporta in alegerea ei dupa nevoile proprii, dar si dupa caracteristici precum elementul sau activ sau forma capului. Pot fi in cruce dubla sau cruce, stea sau drepte.

Binecunoscutele chei

O trusa fara chei nu poate fi numita trusa. Acestea sunt poate dintre cele mai utilizate scule. Le regasim intr-o varietate de modele –  de la reglabile, in cruce, cu maner si pana la cele duble, combinate, simple, etc. Pot fi realizate din otel sau dintr-un aliaj de bronz. Conteaza, in alegerea celei potrivite dupa caz, forta de strangere necesara, dar si corespondenta cu capul de surub utilizat.

Pistolul pentru vopsea

Poate ca nu toti detin unul, insa cu siguranta este un articol necesar acolo unde procesul de vopsire se realizeaza. Practic face ca intregul proces sa fie mai usor. In acest caz, exista mai multe tipuri de pistoale, motiv pentru care atentia asupra caracteristicilor sale este necesara. Vei urmari volumul maxim al recipientului sau, presiunea, etc.

Vrei sa afli mai multe despre sculele care nu ar trebui sa iti lipseasca din trusa? Acceseaza blogul tehnovest.ro si fii in tema. In magazin gasesc produsele de care ai nevoie.

Contact:

office@tehnovest.ro

0736 335 387

Leave a Reply