Foraje profesionale executate de Eco Drill – avantajul tau sunt profesionistii cu care vei colabora

Daca anul acesta sa planuiesti un proiect amplu de forare, atunci trebuie sa stii ca in acest domeniu se remarca Eco Drill. Vorbim despre o echipa cu experienta, de ani de zile in domeniu, despre cei care isi pun in serviciul clientilor cunostintele, dar si aparatura de calitate. Sunt specialisti in doua tehnici de forare. Se vor deplasa oriunde va fi nevoie.

De ce ai avea nevoie de o echipa precum Eco Drill

Eco Drill se impune pe piata de profil. Proiectele de tip foraje profesionale pot avea ca scop prelevarea de sol, consolidari pentru cladiri deja existente, micropiloti, prospectiuni, instalare de pompe de caldura, dar si realizarea de puturi de apa.

Pentru acest din urma serviciu se poate spune ca este unul din cele mai cautate, dat fiind ca necesitatea de a avea apa curenta este la ordinea de zi. Cei care isi construiesc case in zone linistite si mai ferite de jungla urbana se confrunta adesea cu lipsa sistemului, a retelei de apa. Asa ca isi creeaza singuri conditiile, cu forare.

Recomandarea din partea specialistilor este de a fora la adancime medie sau mare. Asta pentru ca in vremurile actuale poluarea este masiva, iar pentru a asigura calitatea apei este nevoie saparea in adancime.

Cei de la Eco Drill isi pun la dispozitie serviciile si adapteaza tipul de tehnica la tipul de sol. Astfel, in functie de locatia, de cum este solul in zona, tehnica de forare este aleasa. Acest proiect poate continua tot cu o colaborare cu aceasta echipa, daca ai nevoie ulterior de montarea unui sistem de pompare a apei. Tot aici vei gasi oameni competenti pentru a monta panouri solare, pompe de caldura, incalzire in pardoseala de asemenea.

In final, ai si garantia ca ai ales bine

Lucrarile de acest gen vin insotite de detalii tehnice si de garantia calitatii. La sistemele de pompare spre exemplu vei descoperi ca Eco Drill recomanda producatori de top, Pedrollo si Grundfos si asa cum acestia ofera, vei primi o garantie de 2 ani pentru acest sistem.

Pentru ca la fel de relevant este si cum colaborezi cu o astfel de echipa, ia contact cu aceasta si intelege mai bine cum functioneaza lucrurile, cum se va desfasura totul si ce implicatii ai tu. In final, poti cere si o estimare de cost.

Contact:

0749.861.105

0234.510.304

office@ecodrillforaje.ro

Leave a Reply