Camere de supraveghere pentru exterior gasesti la Comenzi.ro

In zilele noastre un sistem de supraveghere pare sa fie o solutie buna pentru siguranta casei. Fie ca locuiesti la casa sau apartament, in mod cert te poti folosi de acest gen de sistem. Dar pentru eficienta acestuia trebuie sa ai in vedere o alegere corespunzatoare. Comenzi.ro este eshop-ul din cadrul caruia poti achizitiona astfel de camere.

Din categoria de camere supraveghere exterior la Comenzi.ro ai de ales intre cele de marca Hikivision, PNI si VEYO. Sunt sisteme complete ce pot cuprinde una pana la 5 camere. Iata si cateva aspecte care sa te ghideze.

  • Camera cu infrarosu

Sunt binecunoscute pentru calitatea pe care o au la inregistrare si redarea de imagini, la rezolutie buna, in timpul zilei. Cand puterea de iluminare este scazuta  acestea sunt ideale, pentru ca lumineaza zona ce este supravegheata si trec automat de la color la alb negru.

Acestea sunt si rezistente la intemperii, la temperaturi joase sau mai ridicate si nu necesita sa fie protejate suplimentar cu o carcasa spre exemplu.

  • Camerele dome sau bullet

Cele dome sau cupole pot fi si fumurii, astfel incat nu poti sa iti dai seama spre ce unghi este indreptata camera. Acest tip este considerat unul din cele cu cel mai mare grad de securitate. Nici cele de tip bullet nu se lasa mai prejos, acestea isi au denumirea de la forma pe care o au, sunt cele pe care cel mai adesea le vedem in spatii publice, in banci sau in supermaketuri spre exemplu.

  • Alegerea ta depinde in principal de zona ce trebuie supravegheata. Daca stai la curte ai zona mai extinsa cel mai probabil, caci cei de la apartamente au doar zona mai restransa drept proprietate ce o vor avea in vizor – pentru ca este necesar acordul tuturor daca instalezi mai multe camere si acestea inregistreaza exteriorul apartamentelor vecine. Sunt o recomandare cele de tip PTZ pentru zone mai mari, pentru ca acopera un unghi larg si pot avea functia zoom.
  • La capitolul rezolutie tot marimea spatiului este factor determinant. In ofertele de la comenzi.ro camerele de supraveghere parte din sistemele complete puse la dispozitie pot avea rezolutie de la 1 la 8 Mp.

Daca nu stii ce sa alegi cere sfatul profesionistilor din domeniu. Cere asistenta profesionala, consiliere pentru ca sunt atat de multe functii ce iti sunt de ajutor – cum este senzorul ce detecteaza miscarea. Cu o astfel de functie practic economisesti spatiu pe hard disk.

Contact:

031-0050198 (3 linii)

Leave a Reply