Ai nevoie de serviciul inchirieri auto in Otopeni?

Deplasarea intr-un alt oras cu propria masina poate fi destul de costisitoare si obositoare. Totul este mai dificil daca esti dintr-un oras la mare departare de capitala. Timisoara, Oradea sau Arad sunt doar cateva dintre orasele la o distanta relativ mare de Bucuresti.

Pentru a avea parte de o calatorie simpla si fara prea mari batai de cap, avionul este singura solutie. Ai nevoie de serviciul de inchirieri auto in Otopeni? FMN Rent iti sta la dispozitie cu autoturisme pentru confortul tau!

Atunci cand te hotarasti sa mergi in capitala poti avea o multime de motive pentru care trebuie sa faci acest pas. Printre ele se numara si vizitarea orasului, delegatia, o vacanta mai lunga sau chiar “testarea” lui daca iti doresti sa te muti definitiv.

Pentru acestea ai nevoie de o masina. Sa te deplasezi dintr-un loc in altul o poti face desigur cu transportul in comun, dar va dura mult si nu te poti opri unde vrei. Inchirierea unui autoturism este cea mai buna solutie in orice situatie te-ai afla.

Ai nevoie de serviciul de inchirieri auto in Otopeni? Site-ul fmnrent.ro iti ofera posibilitatea de a inchiria un autoturism la alegere si de a te bucura de confortul acestuia pe o perioada mai lunga. Poti inchiria autoturisme pe termen lung sau scurt, in functie de nevoile tale. De asemenea, poti schimba autoturismul si numarul de kilometri daca acestea nu mai corespund cu cererile tale.

Daca te deplasezi in capitala cu avionul, agentii FMN Rent te vor astepta la aeroport la cererea ta, cu masina pe care ai solicitat-o. Tot aici o poti preda sau poti alege un alt punct de intalnire.

Contractul se face in baza unui act de identitate si a permisului de conducere valabil. Trebuie indeplinite doua conditii, respectiv varsta de 21 de ani implinita si minimum 1 an de la data obtinerii permisului de conducere.

Preluarea si predarea masinii se efectueaza la data si ora specificata de client. Se efectueaza o solicitare prin care alegi tipul autoturismului preferat si timpul in care ai nevoie de masina. Aceasta poate fi rezervata de o persoana si condusa de alta, prin specificarea acestui lucru in contract. Altfel spus, o firma poate rezerva in numele delegatului o masina din cadrul serviciilor fmnrent.ro.

Inchirierea unei masini este un serviciu util si frecventat de tot mai multe persoane. Alegerea acestei optiuni consta in confortul pus la dispozitie si flexibilitatea de care beneficiezi.

Daca alegi inchirierea autoturismului pe o perioada mai lunga, ai parte de mentenanta si schimbarea autoturismului. Mecanicii se vor ocupa in intregime de starea autoturismului, astfel nu vei avea mari probleme in acest caz.

Daca ai nevoie de serviciul de inchirieri auto in Otopeni, site-ul fmnrent.ro iti ofera posibilitatea de a te bucura de confort la nivel inalt, flexibilitate si seriozitate. Inchirierea se face in baza unui contract explicat in intregime si a actelor valabile pe care le ai deja.

Leave a Reply