Cabinet Lichidator este la dispozitia firmei tale

Pentru a te bucura de cele mai bune rezultate ale firmei tale, evolutia sa catre succes trebuie asigurata de persoane competente. Acest lucru include contabili, experti in lichidari in cazul in care sunt necesare, fuziuni sau diviziuni intre firme.

Serviciile respective sunt indeplinite de catre mai multe persoane si nu de una singura. In acest caz, este clar ca nu poti face toate acestea, fara ajutorul altora. Cabinet Lichidator este la dispozitia firmei tale cu toate serviciile de care ai nevoie!

Fiind un cabinet lichidator, pe langa serviciile de lichidare volundara si judiciara, mai ai de ales intre reorganizare judiciara, mandat AD-hoc, insolventa, concordat preventiv, administrarea afacerilor, analize de patrimoniu, expertize contabile, administrare judiciara sau calcul si evidenta a salariilor. Aceste servicii sunt disponibile direct de pe site, pe cabinetlichidator.ro

Reorganizarea judiciara este cea la care apelezi in cazul in care firma chiar are sanse de redresare. Astfel, daca exista potential si se poate indeplini un asemenea serviciu, Cabinet Lichidator va apela la toate mijloacele pe care le are la dispozitie. Procesul presupune lichidarea bunurilor, reducerea numarului de angajati din firma, restructurarea activitatilor si/sau inchiderea anumitor sedii care nu produc.

Cabinet Lichidator este la dispozitia firmei tale si cu serviciul de mandat AD-hoc. Daca societatea pe care o ai a intampinat dificultati financiare, acest serviciu va fi de folos in negocierea cu creditorii. Se poate obtine scutirea partiala sau chiar totala a datoriilor pe care le are societatea la creditori.

In ceea ce priveste insolventa, aceasta se refera la cea a patrimoniul firmei. Este caracterizata prin insuficienta fondurilor banesti in vederea achitarii datoriilor certe, exigibile si lichide. In cazul in care firma ta se confrunta cu aceasta problema, pe cabinetlichidator.ro vei gasi oameni competenti care sa iti rezolve problemele.

Insolventa nu a fost niciodata o solutie, doar intr-o ultima instanta! Expertii Cabinet Lichidator pot salva toata munca depusa pana acum, prin serviciul de concordat prreventiv. Se vor face planuri de redresare si achitare a creantelor pe care le ai catre creditori si nu va mai fi necesara insolventa.

Administrarea afacerilor este un proces destul de complex. Sectiunea include de la diagnoza la prognoza, decizii, organizare, motivare si control. Ai nevoie de un administrator competent pentru a fi si un bun organizator, care este capabil sa indeplineasca mai multe sarcini. Tot el trebuie sa contribuie la buna functionare a societatii tale. Ai la dispozitie astfel de servicii de la oameni organizati, competent si experti in contabilitate, pe cabinetlichidator.ro.

Patrimoniul reprezinta toate drepturile si obligatiile banesti ale unei persoane fizice sau juridice, din punct de vedere juridic. Acesta este definit drept totalitatea valorilor contabilizate in materiale sau nemateriale financiare, din punct de vedere economic. Patrimoniul poate fi investit, utilizat in activitatea economica, dar trebuie analizat cu ajutorul unei Analize de Patrimoniu.

Cabinet Lichidator este la dispozitia firmei tale cu orice serviciu pentru a o mentine in profit, pentru a o administra sau lichida in cazul in care este nevoie!

Leave a Reply