Iata de ce majoritatea romanilor din Italia apeleaza la un cabinet de avocatura pentru a-si apara drepturile

Multi romani pleaca in alte tari pentru a castiga mai multi bani, pentru a avea un trai decent, iar o parte dintre ei se si stabilesc peste hotare. Italia, este o tara populata de multi dintre romanii care vor sa aiba o situatie financiara mai buna. Insa, din pacate, in viata avem parte si de evenimente mai putin placute cu care ne confruntam inafara tarii noastre si nu stim cui sa ii cerem ajutor pentru ca nu cunoastem pe nimeni.

Emilia Kruk vine in ajutorul romanilor din Italia

In Italia o problema des intalnita este sechestrul de autovehicul. Conform legii, o masina inmatriculata la noi in tara, dar cu care circulati in Italia, desi sunteti rezidenti acolo, poate fi perchezitionata si pusa sub sechestru, mai ales in zona de nord a Italiei unde filtrele de politie verifica constant masinile pe sosele.

In acest context puteti apelai la Emilia Kruk avocat in Italia . Majoritatea romanilor care cunosc aceste aspecte apeleaza la cabinetul de avocatura Emilia Kruk deoarece pe langa faptul ca detine o vasta experienta in domeniu, iar acest aspect garanteaza profesionalismul, avocatul are cazuri  variate cu romani care sunt neindreptatiti de legile din Italia, mai ales cazurile cu sechestrul pe autovehicule.

Serviciile cabinetului de avocatura au competenta de a solutiona cazuri de dreptul familiei, drept penal, dreptul muncii si securitate sociala, drept civil, asistenta legala pentru societati cat si alte ramuri.

Emilia Kruk ofera clientilor incredere, eficienta si are determinarea de a solutiona pana si cele mai dificile cazuri. Colaborarea dintre un client si un avocat de specialitate ar trebui sa inceapa cu o comunicare eficienta si deschisa. Cabinetul de avocatura Emilia Kruk ofera incredere si totodata mizeaza pe calitatea relatiei in acest sens. Pentru ca fiecare caz este diferit, pentru rezultate optime, increderea si transparenta este cheia spre o comunicare cat mai deschisa.

Mai mult decat atat, Emilia Kruk depune un efort constant pentru a reprezenta fiecare caz in parte in cel mai bun mod cu putinta. Datorita cunostintelor detinute, cu o experienta vasta in domeniu, se axeaza foarte mult pe principiul profesionalismului si al corectitudinii pentru a se asigura ca ajunge la obiectivul propus.

Romanii se simt mult mai increzatori atunci cand au de partea lor un avocat cu experienta si cu care pot rezona foarte bine, de aceea Emilia Kruk este unul dintre cei mai potriviti avocati.

Contact:

Tel: +40 075 912 8250

Email: info@emiliakruk.ro.

Leave a Reply