Schimbare ecran Samsung Galaxy A51 vs iPhone

Cand vine vorba despre cumpararea unui telefon, daca nu esti nici fan Samsung si nici fan Apple, decizia ta va fi una foarte grea si va dura foarte mult, pentru ca mai intai va trebui sa te hotarasti asupra marcii, iar apoi asupra modelului. Chiar daca telefoanele celor 2 marci sunt foarte diferite, aspectele comune sunt foarte putine, pentru a-ti face decizia mai usoara, in randurile de mai jos voi prezenta principalele diferente intre telefoanele celor 2 marci, deci ramai cu ochii pe ce va urma. 

O prima diferenta vizibila este pretul. Telefoanele de la Apple sunt mai scumpe decat cele de la Samsung, deci mai intai de toate va trebui sa iti stabilesti bugetul, pentru a afla catre ce marca te poti orienta. Dar, pana sa se lanseze seria S20, exact asa statea lucrurile, doar ca de cand s-a lansat aceasta serie, cele de la Samsung au fost mai scumpe decat cele de la Apple. Inainte de a lua decizia, trebuie sa te interesezi si de pretul pe care il are si sa vezi daca iti permiti.

Alta diferenta este referitoare la design. Chiar daca incepand cu iPhone X si cu Galaxy S8, telefoanele nu au mai avut butonul Home, deci sunt mai elegante, o nota de eleganta mai mare o au telefoanele de la Apple, deci castiga la acest capitol.

Cand vine vorba despre rezistenta, cu totii stim ca telefoanele de la Apple nu sunt atat de rezistente, dar cu exceptia seriei iPhone 12, care este cea mai rezistenta serie. Asta inseamna ca sansele sunt mai mari sa schimbi display-ul la un iPhone decat sa ai nevoie de schimbare ecran Samsung Galaxy A51, de exemplu, deci Samsung castiga.

Durata de viata a bateriei este mai buna la Samsung decat la Apple, chiar daca Apple a incercat in fiecare an sa imbunatateasca acest aspect, Samsung a fost cu un pas in fata, ceea ce inseamna ca el castiga si acum.

O calitatea mai buna a pozelor este un aspect pe care telefoanele de la Apple le au, fiind dotate cu functii foarte avansate si tehnologii noi. Si cele de la Samsung se descurca, dar iPhone-urile castiga la acest capitol.

Memoria este aspectul pe care marcile in au in comun, ambele marci au telefoane cu memorie mai mica sau mai mare. Doar ca Apple le-a oferit telefoanelor sale o memorie de baza de 64 GB, pe cand Samsung incepe de 128 GB la modelele de top.

Prin urmare, daca ai un buget mai mare si esti preocupat de design si o calitate foarte buna a pozelor, alege un iPhone. Dar daca vrei ca telefonul sa fie mai rezistent, sa aiba o durata de viata a bateriei mai mare si bugetul tau este mai mic, atunci alege un Samsung.

Leave a Reply