Apa purificata prin carafa de argint

Cunoscut pentru proprietatile terapeutice, argintul a revenit in atentia multor oameni. Dupa ce a fost inlocuit cu medicamentele la inceputul secolului XX, argintul a fost inlaturat si pentru aur. De cativa ani, acesta a reintrat in gratiile colectionarilor si cunoscatorilor, atat pentru proprietatile pe care le are, cat si pentru rafinamentul pe care il emana. Imbunatateste-ti sanatatea cu apa purificata prin carafa argint!

Aurul a devenit pentru foarte multe persoane un kitch, in ciuda valorii pe care o are. Culoarea sa si modul in care este folosit de diferiti oameni, il fac sa fie inlaturat pentru argint. Argintul totusi, se utilizeaza si in scopuri medicinale, pe langa eleganta si rafinamentul pe care il are. Cu ajutorul unui pahar sau a unei carafe din argint, poti obtine apa de argint. Aceasta ajuta la distrugerea bacteriilor si virusurilor, omorand peste 600 de agenti patogeni existenti.

Care sunt proprietatile medicinale ale argintului?

Argintul are capacitatea de a distruge bacteriile, elimina virusurile care genereaza gripa si raceala, proprietati antifungice si poate impiedica dezvoltarea tumorilor. Consumul zilnic de apa de argint este ideal pentru a purifica organismul si a intari sistemul imunitar.

Sunt numeroase ciuperci de piele care dauneaza grav, dezvoltand ulterior infectii interne. Acestea pot fi inlaturate cu ajutorul apei de argint. In cazul tumorilor, acestea pot fi greu detectate daca sunt la inceput, iar prin consumarea apei dintr-o carafa sau pahar de argint poti ajuta organismul sa lupte impotriva lor.

Consuma apa purificata prin carafa de argint! Site-ul argintart.ro dispune de o gama variata de carafe, pahare pentru apa, seturi de pahare si cafetiere din argint. In acestea se pune apa de baut si se lasa 8-10 ore, dupa care se muta cu atentie intr-un alt vas. Apa devine mai curata, lipsita de reziduuri si consumul ei poate proteja organismul de bacterii si virusuri. Carafele pot fi utilizate si in scop decorativ, fara sa consumi apa, vin sau alte lichide.

Obiectele din argint au fost intotdeauna un cadou deosebit. Fie ca vorbim de bijuterii sau seturi de masa, argintul a oferit imediat un aer rafinat si plin de eleganta. Asezarea obiectelor din argint oriunde in casa pot crea un spatiu cu tematica medievala, cu numeroase semnificatii si proprietati benefice pentru sanatate.

Carafele din argint masiv cu functie de ionizare a apei au un aspect elegant si ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar. Pune apa in carafa si las-o sa se purifice timp de 10 ore, apoi muta lichidul intr-un alt vas, clateste carafa si prepara alta portie de apa. Aceasta functie de ionizare protejeaza organismul de radicalii liberi, responsabili cu aparitia a peste 50 de boli. Argintul nu doar ca este un cadou deosebit, ci si un mod prin care sa pastrezi longevitatea.

Sanatatea este mai importanta decat orice! Asadar, apeleaza la consumul de apa purificata prin carafa de argint, prin pahare pentru apa sau seturi pentru ceai. Site-ul argintart.ro dispune de o varietate de astfel de produse, ideale pentru un cadou sau utilizare proprie.

Leave a Reply