Noi.ro, platforma care iti permite sa comanzi produse engross

Oricine isi doreste sa aiba un business de succes ce comercializeaza anumite produse pentru clientii ce le trec pragul, stiu ca achizitionarea acestora in paleti este mult mai convenabila.

Profitul nu poate exista daca vei cumpara produsele in cantitati mici de la supermarketuri, de aceea noi.ro, furnizor de produse engross, vine in atentia oamenilor de afaceri ce inteleg cat de importanta este economia financiara intr-o firma. Acestia au un stoc impresionant de peste 4o,ooo de articole, precum si numeroase oferte pentru anumite sume cheltuite aici.

Ce poti gasi la Noi

Acest Cash & Carry vine cu o multime de categorii de produse. Aici se regasesc produse pentru casa si electrocasnice, pentru uz casnic si de menaj, detergenti si produse de curatenie, produse pentru ingrijirea corporala, produse speciale pentru bebelusi, pentru camara, auto si chiar promotii la categoria de lichidari. Se gasesc aici chiar si produse de bricolaj, constructii si decoratiuni interioare.

Noi.ro este locul unde varietatea nu cunoaste margini, deci clientii pot alege de aici produsele care cred ei ca se pliaza cel mai bine pe gusturile clientilor si pe rafturile magazinelor. Chiar si cei din domeniul Horeca ce detin un restaurant pot apela cu toata increderea la acest e-shop.

De ce Noi.ro

Acest magazin engross are sediul in Doraly Expo Market, Afumati Ilfov, iar daca vrei sa faci economie si de timp, poti plasa o comanda online cu toti paletii necesari. Dupa ce este confirmata comanda, acestia o vor pregati, iar tu tot ce trebuie sa faci este sa te prezinti la sediu si sa o ridici. Poti plati cash sau cu cardul, iar daca ai alte nevoi in ceea ce priveste comanda precum impachetarea acesteia, poti specifica telefonic consultantului ce te va suna pentru confirmare.

Echipa Noi iti ofera consultanta necesara in alegerea produselor potrivite din toate punctele de vedere. Aici se regasesc peste 500 de branduri importante, precum si produse marca proprie, oferind totodata suport si producatorilor locali.

Vei fi mereu intampinat de profesionalism, promptitudine si entuziasm pentru ca vizita ta in magazin sa fie mereu satisfacatoare. Daca iti doresti un parteneriat de incredere, bazat pe respect, pentru a avea o afacere de succes, atunci echipa Noi este cea pe care ar trebui sa te bazezi. La Noi ai ocazia de a negocia preturile in functie de comanda ta, devenind avantaje financiare pentru tine.

Intra pe www.noi.ro sa iti faci prima comanda, iar parteneriatul dintre voi poate incepe, pentru un business cat mai infloritor!

Contact: 0771 680 398

comenzi@noi.ro

Leave a Reply