Manichiura perfecta pentru vara aceasta – neon si alte culori nebunesti. Alege ojele de la Nolia

Manichiura este cartea ta de vizita. Atunci cand gesticulezi, cand efectiv esti in atentia oamenilor mainile tale sunt cele care inevitabil vor spune multe despre tine, mai multe decat ar putea sa o faca cuvintele. Asadar modul in care le ingrijesti inseamna in egala masura cat de mult iti pasa de tine si de imaginea ta.

Exista o moda a anilor recenti in materie de colorarea unghiilor si de crearea unei manichiuri. Se refera la aplicarea de oja semi. Diferenta de costuri intre clasica oja si aceasta este una mica, insa avantajele sunt mai multe.

Daca mergi la mare, musai sa ai manichiura cu oja semi

La apa si mai ales sarata orice oja rezista nu mai mult de cateva zile, dar si asta in conditiile in care aplicarea este una profesionala – in doua straturi, cu baza si top coat aplicate, cu sigilarea varfurilor. Asadar mai convenabil este sa alegi manichiura cu oja semipermanenta. Aceasta are o rezistenta sporita indiferent cat de mult stai in apa si te balacesti.

Oja semipermanenta nu se distinge prea mult de cea clasica. Are nevoie de aplicare in doua straturi, cu pregatirea unghiei in prealabil. Ai o vasta paleta cromatica din care sa alegi. Iar cand iti vei  dori sa cumperi astfel de oje Nolia Shop este locul perfect de unde sa faci asta. Ai aici oje profesionale, de calitate germana.

Pentru fiecare tip de oja si produs regasit aici ai si info la pachet. Adica acele specificatii ce pot face diferenta. Despre consistenta si aplicare, despre timpul de polimerizare – iata o alta diferenta fata de oja clasica, cea semi trebuie sa fie uscata la lampa – afli din aceeasi pagina.

Vara aceasta se poarta neonul!

Daca esti adepta manichiurii mai nebunesti culorile neon sunt pentru tine. Nu vei gresi insa niciodata cu manichiura pastel, cu unghii nude sau cele atinse de putin sclipici. Nu stii ce sa alegi? Imagineaza-te in costumul de baie ales si cu pielea bronzata. Ce s-ar asorta cu asta?

Descopera e-shop-ul Nolia si alege de aici produsele profesionale pe care sa le incerci pentru unghiile tale. Aceeasi sursa deserveste aprovizionarii saloanelor, deci vorbim de calitate, de gama profesionala. Daca sunt utilizate corect, depozitate corect, acestea te vor rasplati cu rezistenta sporita si cu texturi atractive la fiecare aplicare.

Contact:

nolia@noliashop.com

Leave a Reply