Shop Einstal – solutii practice si profesionale pentru alimentarea casei cu apa potabila

Pentru persoanele care locuiesc la casa, uneori situatia impune construirea unei fantani sau a unui put, pentru a avea acces la apa potabila. Iar daca familia este numeroasa, gospodaria mare si mai aveti si animale, atunci consumul de apa cu siguranta este unul ridicat.

Avantajul este ca nu o platiti si aveti o sursa interminabila de unde puteti procura apa. Dezavantajul este investitia ce vine cu forarea unui put spre exemplu, in special daca va doriti apa care sa fie cat mai curata, provenita direct din panza freatica.

Dar, oricum nu prea aveti de ales daca nu aveti acces la reteaua publica de apa. In orice caz, va fi nevoie de un hidrofor sau o pompa submersibila depinzand si de adancimea putului si neaparat de un rezervor de apa curata. Toate acestea si multe altele, le regasiti la Shop Einstal.

Rezervorul de apa curata Aquapur

Depinzand si de cantitatea de apa necesara intregii case, pentru oameni, animale si treburi gospodaresti, puteti alege intre variante de rezervor de 300, 500 si respectiv 750 de litri. Acest tip de rezervor stopeaza dezvoltarea microorganismelor, mentinand apa colectata potabila si proaspata. Tehnologia rezervorului implica folosirea unui amestec de compusi pe baza de argint, ce se afla in interior.

Ionii de argint sunt eliberati in apa, impiedicand astfel sa se formeze bacterii, fungi, mucegai, alge etc. Asta inseamna ca apa colectata, va fi mereu disponibila spre consum si mereu potabila.

Este un produs inovator, format din 3 straturi, cel intermediar avand efect anticondens, iar cel interior este bactericid anorganic. Pe termen lung, rezervorul chiar imbunatateste calitatea apei, devenind un rezervor al sanatatii pentru familie.

Conform unor studii realizate la Institutul Cantacuzino si Hygiene-Institut des Ruhrgebiets, rezervorul distruge cu pana la 99,5% culturile cu stafilococ auriu, salmonella, E-Coli, bacteria producatoare de legioneloza sau bacilul piocianic in decurs de 24 de ore. Dupa un timp de 48 de ore, rezervorul inhiba complet producerea de microorganisme.

Rezervorul Aquapur nu necesita folosirea de dezinfectanti atunci cand este curatat. Apa stocata in acesta isi mentine proprietatile valoroase precum mineralele si vitaminele. In afara de aceste rezervoare, clientii mai pot opta pentru sistem complet de filtrare si stocare a apei Aquapur, avand si pompa submersibila Dab Divertron 1000.

Pentru cei ce isi doresc apa mereu curata, regasesc solutiile necesare in catalogul online de pe shop-einstal.ro.

Contact:

0766261389

0766261392

0786124777

office@einstal.ro

Leave a Reply