Ce plante sunt recomandate pentru spații mici, la apartament – aflăm de la Sere Flori Mihăiești

Îți plac mult florile, însă nu ai suficient spațiu să faci o mini seră acasă? Există tipuri de flori recomandate pentru apartamente. Află care sunt acestea și de unde îți poți cumpăra astfel de plante și flori.

Florile sunt sursă de bine

Pentru unii sunt singura modalitate plăcută de a decora un spațiu. Florile ne încântă vizual și nu  numai. Au parfum, culoare, atrag privirile inevitabil. Dacă spațiul ți-ar fi suficient, ai decora cu zeci de flori casa, atât în interior, cât și la exterior. Florile au însă nevoie de spațiu, de timp și răbdare, de îngrijire corespunzătoare. Unele nu sunt indicate pentru a fi ținute în interior, pentru că vor crește nivelul de umiditate.

La Sere Flori Mihăiești există o categorie de produse destinată acestor tipuri de plante – flori de apartament. Bromelia, cactuși, sunt printre opțiunile pe care le regăsești aici.  Ce ai spune de urzicuță decorativă? Sau de lămâi în ghiveci? Aroma sa plăcută și inconfundabilă te va delecta în fiecare zi.

Sugestii:

Lavandă – suportă foarte bine temperaturile din apartament. Înflorește primăvara, începând cu luna mai și continuă să își arate movul plăcut până la final de vară. Are și o aromă plăcută și mulți o întrebuințează ca fiind metodă naturistă anti molii și anti țânțari. Dacă o ai prin preajmă, slabe sunt șansele ca astfel de insecte să își mai facă apariția. O găsești la Sere Flori Mihăiești: lavandula angustifolia P14 H25cm.

Ferigă – este o alegere clasică din rândul de plante decorative de apartament. Nu este foarte pretențioasă, nici prea costisitoare și aduce puțină verdeață în casa ta sau balconul tău. Atenție, nu suportă lumina directă pe frunzele sale.

Mimosa pudica – despre aceasta știm că este sensibilă la atingere și când asta se întâmplă își retrage frunzele, căci nu degeaba i se spune pudică. Aceasta va înflori în sezonul de vară și vă va bucura ochii cu rozul său plăcut. Poate fi cumpărată de la Sere Flori Mihaiesti la un preț acceptabil.

Acestea sunt doar câteva opțiuni. Pentru tot ce înseamnă îngrijirea acestor flori, chiar și ghivece sau îngrășământul pentru ele le vei găsi de asemenea la aceeași sursă. Toate acestea pot fi comandate online, simplu și rapid și le vei primi în scurt timp. Află tot de aici și ceva sfaturi din domeniu, pentru că plantele și florile nu sunt doar decorative și vei dori să le menții în perfectă stare timp îndelungat, nu doar un sezon.

Contact:

contact@sereflorimihaiesti.ro

0720036170

Leave a Reply