Snick-ambalaje.com – Si detaliile fac diferenta atunci cand vrei un business de succes

Cei care pornesc pe drumul unei afaceri in industria Horeca, stiu ca pana si cel mai nesemnificativ aspect poate duce la pierderea unui client. Pe de alta parte, tot detaliile il poate transforma in client fidel. Iar in acest caz, daca ai de exemplu un restaurant, nu conteaza numai cat de buna e mancarea.

Conteaza si ambalajele folosite atunci cand livrezi, atunci cand oferi unui client o cafea la pachet, cand ai evenimente speciale si sunt necesare cupe, pahare, tavi, platouri si altele care sa se incadreze perfect. De aceea, echipa de la snick-ambalaje.com este cea care ofera solutia completa de ambalaje si consumabile pentru afacerea ta.

Ce trebuie sa stii despre aceasta companie

Acestia au pornit in aceasta afacere in 2007, iar dupa 7 ani de munca au ajuns lideri de piata. Acum foarte multe afaceri apeleaza la serviciile lor cum ar fi restaurante, fast-food-uri, pizzerii, rotiserii, street food, cafenele si baruri, cofetarii, brutarii si multe altele.

Au investit in permanenta in dezvoltarea de produse noi, care sa indeplineasca toate standardele, iar acum s-au orientat catre ambalajele biodegradabile, aducandu-le un mare succes pe piata.

Tot mai multi clienti si antreprenori realizeaza cat de daunatoare pot fi pentru mediu ambalajele ce nu se degradeaza in timp, iar prin faptul ca Snick Ambalaje sunt si eco friendly, dar pun pe primul loc si celelalte cerinte ale clientilor, au reusit sa isi castige aprecierea.

Clientii pot gasi aici ambalaje de unica folosita de o calitate inalta, variante atat simple, cat si cu imprimeuri. Cele simple sunt ideale pentru cei ce vor sa le personalizeze cu logo-ul afacerii, numar de telefon sau alte detalii. Poti gasi aici pahare, farfurii, sosiere, tacamuri, caserole, sacose, pungi biodegradabile si multe altele.

Fiind de un real profesionalism si eficienti, acestia iti permiti sa comanzi cate o mostra din fiecare produs pe care intentionezi sa il achizitionezi in cantitati mai mari. Livrarea se va face in maxim 48 de ore oriunde in tara, iar apoi tu stii daca produsele alese sunt fix ceea ce trebuie pentru afacerea ta.

Catalogul celor de la Snick Ambalaje este unul impresionant, fapt pentru care cu siguranta ai posibilitatea de a comanda de aici tot ce iti doresti, fara sa mai pierzi timp si energie cautand la diverse magazine de profil. In plus ai discounturi avantajoase pentru anumite sume cheltuite la ei.

Acceseaza site-ul oficial Snick-Ambalaje.com pentru a vizualiza catalogul si a afla mai multe.

Contact:

Buzau: 0747 010 145

Bucuresti: 0743 128 457

Leave a Reply