Clessidra – corsete pentru mamici, suportul de care acestea au nevoie

Clessidra este acel magazin online cu si despre femei, unde orice iubitoare de fashion poate comanda articole vestimentare in trend, elegante, calitative si cu o tesatura fina.

Alaturi de toate acestea, au in gama si diferite tipuri de corsete potrivite pentru fiecare zi, care aplatizeaza abdomenul si ajuta in procesul de slabire. Aceste corsete se impart in doua categorii – cele postnatale si cele de uz zilnic, pentru orice femeie.

Cele doua se deosebesc prin faptul ca nivelul de compresie difera. Proaspetele mamici trebuie sa fie cat mai comode si sa nu fie incomodate de acesta, iar celelalte sunt speciale pentru a reda o silueta mai supla si pentru a contura anumite forme ale corpului.

Corsetele postnatale – suport pentru mamici

Aceste corsete postnatale disponibile la Clessidra sunt acele articole care sustin spatele si care ofera mamelor posibilitatea de a se bucura de acele momente alaturi de bebe, fara acele dureri ingrozitoare de spate. Sunt create special in acest sens, dar trebuie purtate doar daca medicul le recomanda sau le aproba, pentru ca fiecare caz difera de celelalte si astfel poate fi luata decizia potrivita.

In special cele care au suferit o operatie prin cezariana au nevoie de repaus, dar stim ca nu prea au parte de acest lucru. Cel mic trebuie alaptat, trebuie schimbat si linistit, deci toate acestea inseamna ridicarea celui mic in brate.

Corsetele modelatoare permit pielii sa respire si au 3 grade de compresie diferite pentru 3 zone diferite. Astfel, poti purta corsetul atat de strans sau de lejer, cat sa iti fie comod, deoarece nu trebuie sa te incomodeze in niciun fel.

Benzile anatomice nu sunt cusute complet una de cealalta si astfel pielea poate sa respire. Nu trebuie purtat non stop, ci doar atunci cand crezi ca ai nevoie. In niciun caz in timpul noptii.

Alaturi de acest corset poti comanda si un chilot postnatal care ajuta la recuperare si care contureaza talia. Creat special astfel incat sa fie cat mai comod si elastic. Pentru fiecare dintre aceste doua produse trebuie sa alegi marimea potrivita, astfel incat sa ai parte de tot confortul necesar in timp ce ai o silueta frumos conturata.

Acceseaza site-ul si descopera aceste produse alaturi de alte articole vestimentare care iti pot fi pe plac. Calitatea produselor este incontestabila cand vorbim despre Clessidra asa ca nu rata aceasta ocazie de a achizitiona produse care te ajuta si care iti diminueaza durerile.

Contact:

0730612141

0752094324

Leave a Reply