Yload, platforma de transport ce vine cu pachete avantajoase pentru transportatori

În zilele noastre vorbim foarte des despre digitalizare și cât de mult ne ajută atât pe plan profesional cât și personal. Pentru faptul că ne oferă oportunități de eficientizare a timpului, cât și mijloace de a ne rezolva anumite task-uri, nu putem decât să spunem că ne aduce foarte multe avantaje.

Se pare că inclusiv în domeniul transporturilor digitalizarea își spune cuvântul. Și asta pentru că Yload este prima platformă atât din România cât și din Europa de Est care vine cu avantaje în ceea ce privește digitalizarea în acest domeniu.

Ce trebuie să știi despre Yload

Yload este o soluție smart ce a înființat o bursă de transport digital. Concret, platforma facilitează și intermediază serviciile de transport între transportatori și expeditori.

Prin intermediul acestei platforme toate aceste servicii sunt mai ușor de accesat, iar mecanismul de funcționare este destul de simplu: cel care deține o marfă pe care trebuie să o transporte are posibilitatea de a publica un anunț pe platformă, iar cei care sunt interesați să o transporte îl pot contacta pe chat sau telefonic pentru ofertă.

Cei care sunt în căutare de transportatori de marfă au posibilitatea să îi contacteze foarte ușor pe aceștia, cu ajutorul yload.ro. Astfel că vorbim despre costuri optimizate, iar timpul de căutare este cu mult mai scurt.

În plus, această platformă vine la pachet cu și mai multe avantaje. Cu ajutorul ei pot fi urmărite toate transporturile, în ce stadiu se află, cât stă la încărcat și descărcat, unde se află în timp real, iar toate documentele aferente pot fi descărcate tot prin intermediul acestei platforme.

Yload oferă companiilor posibilitatea de management a tuturor mașinilor din flotă, iar hărțile dinamice din platformă oferă trasee speciale pentru camioane, astfel încât să aibă parte de o experiență cât mai bună.

Dat fiind faptul că nu mai există intermediari între transportatori și cei care au nevoie de acest serviciu costurile se optimizează, facilitățile sunt mai multe, iar timpul de asemenea este și el optimizat.

Orice domeniu are nevoie de digitalizare în zilele noastre. Metodele clasice nu ne mai sunt de ajutor pentru a ne eficientiza timpul, iar noi avem nevoie de acest lucru mai mult ca oricând.

Pentru mai multe detalii, dar și pentru a vedea ofertele pe care aceștia le oferă, accesează pagina yload.ro.

Date de contact:

0040377101515

comanda@yload.ro

Leave a Reply