Tragedie pe platourile de filmare din New Mexico. Actorul Alec Baldwin a impuscat doua persoane

In timpul filmarilor, marele actor Alec Baldwin a impuscat accidental doua persoane. Arma a fost una din recuzita, cu gloante oarbe care, dupa spusele purtatorului sau de cuvant, s-a declansat din greseala.

Din nefericire, accidentul a dus la moartea directorului de imagine Halyna Hutchins si la ranirea regizorului Joel Souza. Filmul se afla in productie, un film western, pe platourile din Santa Fe. Echipa serifului districtului din Santa Fe a comunicat ulterior decesul directorului de imagine. Inainte cu doua zile de tragicul accident, Halyna Hutchins a postat o fotografie cu ea din cadrul filmului Rust, care urma sa se incheie.

Hutchins avea 42 de ani si o cariera brilianta in spatele sau. Directorul de imagine a fost transportata cu elicopterul, la University of New Mexico Hospital – acolo unde a fost declarata decedata de catre cadrele medicale. Regizorul Souza a fost si el transportat la alt centru medical unde se incearca tratarea ranilor sale.

Presa din Santa Fe scrie ca actorul Alec Baldwin a fost surprins joi, plangand in fata biroului serifului. Incercarile de a-i lua declaratii cu privire la teribilul accident au fost in zadar, Baldwin refuzand sa discute cu presa.

Filmarile pentru Rust – oprite

Descarcarea armei a adus nu doar ranirea si moartea a doua persoane, ci si incheierea productiei. Nu se cunosc inca detalii despre posibilele reluari, insa intreaga echipa nu isi revine din soc. Actorul in varsta de 68 de ani este constient de cele intamplate si cel mai probabil nu va dori reluarea filmarilor.

The International Cinematographers Guild (Sindicatul directorilor de imagine) a confirmat imediat ca femeia ucisa pe platoul de filmare este Halyna Hutchins. Presedintele sindicatului, John Lindley si Rebecca Rhine – directorul executiv, au declarat ca: “detaliile sunt neclare acum, dar incercam sa aflam mai multe si sustinem o ancheta completa in cazul acestui tragic eveniment”.

Alec Baldwin este in pericol de a merge la inchisoare, detaliile nefiind inca stabilite. Pentru alte stiri si noutati puteti accesa site-ul nstiri.ro. Familia Halynei este profund afectata de cele intamplate si doresc o ancheta stricta in acest caz.

Desi purtatorul de cuvant al actorului Alec Baldwin sustine faptul ca arma s-a declansat din greseala, nu se exclude nicio alta posibilitate. Pana la noi informatii, politia districtului ramane rezervata in ceea ce priveste declaratiile.

Tragedia de pe platourile de filmare a soldat cu moatea si ranirea a doua persoane, fapt care se incadreaza bineinteles la infractiuni de grad inalt. Va urma sa se stabileasca toate circumstantele in care s-a produs accidentul, daca s-a descarcat arma accidental sau actorul in varsta de 68 de ani a tras cu arma intentionat. Alte informatii nu sunt cunoscute inca, politia districtului urmand sa faca precizari in acest caz dramatic.

Site-ul Nstiri.ro va tine la curent cu noi informatii aparute in acest caz, cat si cu alte stiri nationale si internationale.

Leave a Reply