Uita de ideea de a pierde bani pentru zborurile anulate. Apeleaza la ajutorul echipei Aerohelp

Un zbor anulat sau chiar unul intarziat nu trebuie sa insemne o pierdere de bani. Daca apelezi la ajutorul celor de la Aerohelp poti primi despagubiri pentru inconvenientele create si unul dintre avantaje este faptul ca nu trebuie sa iti bati tu capul cu birocratia.

Afla mai multe in continuarea articolului: cum poti primi despagubire, care sunt criteriile de aprobare si alte informatii care te-ar putea interesa.

Cat de simplu este sa primesti despagubire

Ai avut parte de un zbor intarziat sau anulat? Nu dispera! Cei de la Aerohelp sunt aici pentru tine si te ajuta cu tot ce ai nevoie pentru a putea beneficia de o despagubire. Trebuie doar sa accesezi site-ul lor si sa completezi o cerere. Nu este vorba despre o cerere tipica in care trebuie sa raspunzi la zeci de intrebari sa sa adaugi prea multe informatii.

Este necesar numarul de zbor si locatia din care a decolat sau ar fi trebui sa decoleze, precum si destinatia. Aceste informatii vor fi mai apoi procesate de cei de la www.aerohelp.ro si vei primi un raspuns mai apoi.

Care sunt criteriile de aprobare

Unul dintre aspectele principale este faptul ca trebuie sa ceri despagubiri doar pentru zborurile de cel mult 3 ani in urma si pana in prezent. Ce depaseste 3 ani este deja anulat si respins de la aceasta cerere.

De asemenea, daca ai acceptat discounturi sau vouchere ca si compensatie, este foarte probabil sa nu mai poti beneficia de aceasta despagubire. Motiv ca ai primit deja o compensatie, deci nu mai poti avea inca una. Dupa ce completezi pe site datele cei de la Aerohelp te vor anunta daca te incadrezi sau nu, deci daca a fost aprobata cererea ta.

Ar fi de ajutor daca ai la indemana bonurile, chitantele si alte facturi de acest gen care dovedesc cheltuielile pe care le-ai suportat din cauza acestui zobor intarziat sau anulat.

Informatii extra cu privire la aceste despagubiri

Cei de la Aerohelp se ocupa doar de acele zboruri care au avut loc intre tarile care fac parte din Uniunea Europeana. Poate te intrebi ce suma trebuie sa investesti pentru a beneficia de serviciile lor. Raspunsul este simplu – zero costuri.

Nu trebuie sa platesti nimic pentru ca acestia sa analizeze dosarul si sa ceara dreptul la compensatie pentru tine. Acceseaza site-ul si descopera mai multe informatii relevante de care poate esti interesat si depune cererea daca te-ai aflat intr-o situatie precum cele mentionate.

Contact:

help@aerohelp.ro

Leave a Reply