Eco Drill, servicii conexe pentru foraje puturi. Vezi ce avantaje iti ofera

Forajul nu mai este demult un subiect nou pentru publicul larg. Toti cei care locuiesc la casa isi doresc sa aiba parte de toate utilitatile si de tot confortul necesar. Iar apa este cu siguranta indispensabila din acest punct de vedere. Insa, nu toata lumea poate sa se conecteze la reteaua publica de apa. Astfel ca forajele sunt o optiune, care vin totodata si cu avantaje pentru consumatori.

Pentru cei care doresc sa aiba parte de tot confortul, cunosc avantajele forajelor, insa o parte mai grea este gasirea unei firme specializate in domeniu, care ofera calitate si seriozitate. Realizarea unui astfel de proiect necesita munca si cunostinte in domeniu, de departe ideea de a apela la vecini pentru realizarea lui.

Insa, competitia pe aceasta nisa este destul de mare cand vine vorba despre astfel de servicii, iar aici firma Eco Drill castiga teren.

Eco Drill are oameni cu experienta vasta in acest domeniu, care se perfectioneaza in permanenta si ofera servicii de calitate pentru toti clientii care apeleaza la ei. Pe langa faptul ca detin cunostinte in domeniu, echipa lucreaza si cu utilaje si tehnologii de ultima generatie pentru a oferi si servicii conexe.

Ce recomanda Eco Drill in materie de foraje

Pentru cei care vor apela la echipa Eco Drill vor avea parte de consiliere, sfaturi, dar si servicii de calitate.

Multi se intreaba daca forajele pot fi executate si iarna, atunci cand pamantul este inghetat. Multe firme ar spune ca nu este recomandat si cel mai potrivit anotimp este cel calduros. In realitate insa, nu este asa.

Forajele se pot realiza in orice anotimp, insa iarna este mai greu de realizat din cauza temperaturilor scazute. Insa, pamantul este inghetat doar la suprafata ori un foraj de calitate se executa la mare adancime. In acest sens nu exista niciun fel de problema tehnica, ci doar confortul celor care executa lucrarea.

Eco Drill nu va spune nu atunci cand aveti nevoie de astfel de servicii. Fiind specializati in domeniu, timpul de executie este mult mai scurt, acest lucru rezulta si din faptul ca au la activ peste 1000 de foraje executate. Deci vor sti ce sa recomande, ce sistem vor folosi si care este timpul de executie a proiectului.

Ce trebuie sa stiti de la bun inceput este faptul ca puturile sunt clasificate in 3 categorii: mica, medie si mare adancime. Cel din urma este mai greu de realizat, insa vine cu mai multe avantaje pentru consumatori, iar Eco Drill va recomanda de fiecare data aceasta categorie.

In cazul puturilor de mare adancime nu exista riscul de contaminare, acestea neavand impuritati organice. De cele mici si de medie adancime nu putem spune acelasi lucru. In plus, acestea au si o durata mai lunga de viata.

Iar in ceea ce priveste costurile, acestea vor fi influentate de tipul de foraj, litologia solului, cat si de cerintele pe care le are clientul, deci in functie de complexitatea lucrarii. Eco Drill ofera servicii de calitate, la preturi excelente si asta pentru ca sunt negociabile.

Date de contact: office@ecodrillforaje.ro

Leave a Reply