Navigatii cu GPS – ajutorul perfect al soferilor

Hartile au fost dintotdeauna ajutorul celor de la volan. Localizarea se facea prin intermediul lor si reprezenta modalitatea prin care poti ajunge la destinatie fara sa te pierzi. Astazi, hartile au devenit GPS – localizarea exacta prin satelit. Folosim GPS-ul chiar si cand nu avem masina, la plimbari in locuri mai putin cunoscute. Asadar, la fel de usor ar fi sa mergi pe un drum necunoscut si cu masina.

Navigatiile cu GPS – ajutorul perfect al soferilor!

Sistemele de navigatie vin acum cu aplicatii GPS integrate, alaturi de alte aplicatii identice ca pe telefonul mobil. Acestea se pot monta pe majoritatea autoturismelor, fara sa fie necesar ca in trecut sa ai o alta navigatie. Pe site-ul navigatiiandroid.ro este disponibila o gama larga de modele de navigatii, perfecte pentru majoritatea tipurilor de autoturisme.

Alege marca si modelul masinii, apoi alege navigatia preferata! Site-ul cuprinde o varietate de navigatii care se integreaza perfect in bordul masinii. Fabricate special pentru fiecare marca si model, acestea se potrivesc in habitaclu fara sa necesite modificari. Se leaga facil la instalatia electrica, deoarece vin cu toate cablurile necesare instalarii.

Comanda online o navigatie android gps si primesti cadou o camera de marsarier! Daca ai probleme la parcarea cu spatele sau de multe ori lasi masina in locuri restranse, o camera de marsarier este ideala! Cu ajutorul ei vei putea parca in siguranta fara sa lovesti alte obiecte sau masini. In plus, aceasta este potrivita si pentru trafic, atunci cand soferii nu pastreaza distanta si ai nevoie de dovezi la eventualele accidente.

Navigatiile Android vin cu o serie de avantaje care te ajuta sa conduci in siguranta. Pe langa GPS-ul integrat, navigatiile dispun si de Bluetooth, Dual Zone, internet prin Wi-Fi, USB, MirrorLink, Waze si Radio. In plus fata de acestea pot fi instalate si aplicatiile de pe telefonul mobil. Se pot conecta la orice telefon, prin Bluetooth, MirrorLink sau Wi-Fi. De asemenea, navigatia afiseaza si consumul de carburant la apasarea pedalei de acceleratie. Vei putea conduce mai economic si in siguranta.

Amenzile din cauza folosirii telefonului mobil pot fi uitate! Acum nu mai este necesar sa iei telefonul in mana pentru a initia sau prelua apeluri. Totodata, vei putea vedea notificarile de pe retelele de socializare fara sa folosesti telefonul. Cu doar cateva atingeri vei putea comunica la telefon cu cei dragi. Sistemul audio va genera sunet in toata masina, asadar nu mai trebuie sa tii telefonul la ureche.

Sistemele de navigatii de pe navigatiiandroid.ro sunt optimizate in peste 60 de limbi, inclusiv limba romana. Daca ai nevoie sa folosesti navigatia pentru GPS, aceasta va vorbi si va afisa informatii doar in limba romana. Intregul meniu se poate folosi in limba materna, interfata fiind imbunatatita constant pentru o utilizare cat mai facila.

Vizioneaza in parcare serialul preferat prin platformele de streaming! Universul multimedia se afla pe navigatia ta! Descarca toate aplicatiile de care ai nevoie, inclusiv Netflix sau HBO GO. GPS-ul vine acum impreuna cu o multime de aplicatii ideale pentru un sofat cat mai relaxant!

Leave a Reply