Perneauxiliare.ro – e-shopul de la care poti comanda seturi de perne auxiliare pentru masina

Masinile sunt indispensabile pentru cei care au de facut fel si fel de drumuri in fiecare zi. Problema este ca deseori pot avea fel si fel de probleme din cauza drumurilor accidentate. Iata ca exista o solutie la care poti apela si tu daca vrei sa ai grija mai mare de masina ta. Aceasta solutie consta in montarea unor perne auxiliare pe suspensiile masinii. Acestea pot ajuta foarte mult si protejeaza chiar suspensiile.

Ca in orice alta situatie din viata este mai simplu sa previi decat sa repari. Astfel ca mai bine achizitionezi un set de perne auxiliare decat sa dai bani la mecanici și pe cine știe ce piese care trebuie schimbate. Poti comanda seturi de perne auxiliare de pe site-ul perneauxiliare.ro cu toate cele necesare pentru montare, la preturi accesibile.

Pernele auxiliare – sunt sau nu universale?

Cand vorbim despre pernele auxiliare ar trebui sa intelegi foarte bine inainte sa le cumperi ca acestea nu sunt universale. In functie de masina pe care o ai trebuie sa alegi si setul. Cine iti spune orice altceva ori incearca sa te pacaleasca ori nu stie bine despre ce vorbeste.

Suspensiile masinilor sunt diferite si diverse caracteristici ale acestora de asemenea, motiv pentru care ar trebui sa alegi si pernele in functie de acestea. Vei gasi la Perne Auxiliare o echipa care te ajuta sa le alegi astfel incat sa se potriveasca perfect.

Trebuie omologate?

O alta intrebare care apare deseori este cea cu privire la omologarea pernelor. De stiut este faptul ca nu necesita omologare. Doar le comanzi de pe site pentru aproximativ 300 de lei si primesti tot ce ai nevoie pentru ele, pentru montaj.

Nici nu este nevoie sa mergi la mecanic pentru a le monta, ci poti face asta chiar tu, acasa, ghidat de un reprezentant al e-shopului de unde la comanzi.

Cum te pot ajuta pernele auxiliare?

Dupa ce montezi setul de perne pe suspensiile masinii vei simti imediat schimbarile. Acestea pot chiar ridica putin nivelul masinii, ceea ce este un avantaj din mai multe puncte de vedere.

Vei avea o stabilitate mai buna in curbe chiar daca masina este incarcata cu marfa sau cu pasageri, deci sporesc siguranta. De asemenea vei avea parte de confort sporit in ceea ce priveste circulatia pe drumurile accidentate, care sunt destul de des intalnite aproape pe oriunde mergi cu masina in tara.

Daca vei comanda un set complet vei primi in pachet cele doua perne auxiliare alaturi de bucsele pentru montare, un spray silicon si un kit pentru pompare. Acel kit contine: un furtun de inalta presiune, un conector tata cu filet interior din alama, o supapa de inalta presiune din alama, un colier din otel inoxidabil 8-10 mm, ventil supapa, adaptoare cu trei iesiri din alama si un colier de plastic.

Poti accesa site-ul pentru a descoperi mai multe informatii despre aceste perne, din ce sunt realizate si rezistenta lor.

Contact:

salut@perneauxiliare.ro

0744 870 142

Leave a Reply