Tu stii care sunt beneficiile covoarelor intr-o locuinta? Vezi gama de produse de la Faria

“Cu sau fara covoare?” – Este una dintre intrebarile pe care le pun oamenii atunci cand se muta la casa noua. Se pare ca de ceva timp oamenii au inceput sa renunte pentru ca spun ei, vor sa aiba o casa mai “aerisita” si mai libera. Insa nu multi isi pun incalzire in pardoseala, iar dupa ceva timp resimt lipsa covoarelor. In realitate covoarele vin cu multe beneficii chiar daca multi cred ca ar fi de o moda mai clasica.

Gasim pe piata modele foarte versatile si reprezinta de departe o optiune foarte buna pentru decorarea casei. Alese corespunzator, acestea pot schimba foarte mult designul unei locuinte.

Pot lumina, intuneca, mari sau micsora vizual un spatiu. Un magazin ce vine cu o gama vasta de modele de covoare este Faria. De la traverse covor pentru holuri, pana la covoare pentru bucatarie, dormitor si baie, toate intr-un singur loc.

Totodata mai reprezinta si alte avantaje ce ar trebui luate in considerare. Asadar, tu stii care sunt beneficiile covoarelor intr-o locuinta?

Nu uita: confortul pe primul loc

Dupa o zi in care am alergat de dimineata pana seara pentru a ne putea finaliza toate taskurile, tot ce ne dorim este sa ajungem acasa, acolo unde e caldut si bine ca sa ne relaxam.

Gandeste-te ca atunci cand faci primii pasi in casa, podelele fara covoare sunt reci si nu iti ofera acel confort pe care tu il cauti. Insa un covor intotdeauna va mentine caldura din casa la o temperatura optima, deci din start te poti bucura de confort.

Stai la apartament?

Covoarele sunt ca o bariera de sunet. Daca locuiesti la apartament, sunetele pe care le produci vor fi auzite mai putin de vecinii de sub apartamentul tau daca ai covoare.

Poti face economie

Ca orice familie iti doresti sa faci economie atunci cand vine vorba de costuri. Covoarele au si rolul de a mentine caldura intr-o camera, deci automat si costurile de incalzire vor fi mai mici.

Siguranta pentru copii

Pentru multi parinti siguranta copiilor este primordiala. Covorele reduc riscul de alunecare, atat pentru copii, cat si pentru adulti. In plus, ofera si mai multa siguranta in cazul in care cel mic cade pentru ca impactul va fi amortizat.

Vezi gama de produse de la Faria

Asadar, daca cunosti aceste avantaje si esti in cautarea unor covoare, vezi gama de produse de la Faria. Ai zeci de modele de unde poti alege atat pentru holuri, cat si pentru baie, dormitor, living si bucatarie. Culori si modele diverse, ce pot aduce un plus designului pe care l-ai abordat in locuinta ta. In plus si preturile acestora sunt accesibile.

Curatate corespunzator, covoarele pot arata ca noi timp indelungat. Chiar daca trebuie curatate periodic, acestea vin cu avantaje pentru noi si locuinta noastra. Descopera gama de produse de la Faria si alege de aici tot ce ai nevoie. Comanda online, simplu si rapid, iar in scurt timp ajung la usa ta.

Date de contact:

comenzi@faria.ro

Leave a Reply