3 avantaje sa cumperi din magazinul cash&carry Noi

Când vine vorba de produse de îngrijire personală unii dintre noi trag o fugă până la magazinul din colțul străzii sau până la unul dintre cele mai apropiate supermarketuri. Suntem bucuroși că găsim repede ceea ce ne dorim și nu ne dăm seama pe moment că scoatem mai mulți bani din buzunar pentru acele produse, decât dacă am apela la un magazin cash&carry.

Magazinele de tip cash&carry, așa cum este Noi.ro, au mai multe avantaje față de magazinele zonale, deoarece oferă cumpărătorilor o gamă infinit mai mare de produse la prețuri mai avantajoase, care, pe termen lung, vă ajută să faceți economii substanțiale.

Ce înseamnă, de fapt, un magazin cash&carry

Suntem ce e drept, mult mai obișnuiți să apelăm în situații urgente la primul magazin care ne iese în cale, fără să ținem cont că acest lucru ne va costa bani în plus. Cum vremurile pe care le trăim sunt destul de tulburi, va trebui să ne învățăm încet încet să facem shopping inteligent,   lucru ce pe termen lung ne va aduce mai mari satisfacții.

Un spațiu mai mare și gândit strategic, de tip magazin cash&carry care cuprinde sub acoperișul lui locuri special amenajate pentru produse alimentare, cât și nealimentare precum și o gamă largă de produse pentru gospodărie este convenabil din mai multe puncte de vedere care vor fi enumerate mai jos.

Care sunt cele trei motive dacă ne facem cumpărăturile la cash&carry?

În primul rând, salvăm timp, care este una dintre cele mai prețioase resurse umane. În al doilea rând, putem să ne facem toate cumpărăturile sub același acoperiș, fără să mai alergăm prin magazine. În al treilea rând, putem găsi aici produse de ingrijire personala, de o calitate deosebită, la prețuri accesibile oricărui buzunar. Mai mult, dacă suntem în căutarea unui cadou putem să alegem de aici casete de îngrijire personală, indiferent dacă este vorba de bărbați sau de femei.

Casetele de îngrijire personală, cadoul perfect

Dacă nu avem timpul necesar să căutăm ceva ieșit din comun pentru persoanele dragi putem alege de pe site-ul Noi.ro casetele cadou pentru îngrijire personală. Sunt concepute în așa fel încât să mulțumească și gusturile pretențioase și cu siguranță vor fi apreciate.

Multe dintre ele conțin câte trei produse full size, așa cum ar fi setul format din șampon, balsam și gel de duș cu extract de ghimbir. Altele, special create pentru doamne, pot conține un gel de duș, o loțiune de corp și o apă de parfum, cu diverse arome.

Deodorantele și parfumurile, gelurile de duș, vopselele de păr sau produsele de make-up sunt printre cele mai căutate produse și acestea pot fi achiziționate de asemenea de la Noi.ro.

În ocaziile speciale din viață cum ar fi petrecerile, avem nevoie de un stoc mai mare din anumite produse, atât alimentare, cât nealimentare, diferite decorațiuni specifice evenimentului și atunci știind că le putem găsi pe toate în același loc mergem acolo direct.

Contact: comenzi@noi.ro

Leave a Reply