Suzeta cu lantisor, alegerea potrivita de la Little Prints

A creste si a ingriji un bebelus este una dintre cele mai frumoase experiente. De aceea este bine ca parintii sa aiba la indemana – inca din primele zile – toate acele produse necesare pentru o ingrijire cat mai delicata a puiului de om.

Fie ca vorbim de camera copilului, de lenjerii de pat, de haine sau de accesorii adecvate, dintre acestea nu trebuie sa lipseasca suzeta, un accesoriu obligatoriu in primele luni de viata, chiar si mai tarziu.

Suzetele sunt acele accesorii care insotesc mereu  si care nu pot lipsi, indiferent daca vorbim de vizite, de plimbari sau in situatii care necesita o calmare a celui mic.

Suzetele, printre cele mai cumparate produse

Pe langa alte accesorii care sunt indispensabile in procesul de crestere, suzetele au un rol aparte, deoarece pot sa calmeze rapid bebelusul atunci cand acesta se trezeste din somn sau este mofturos sau are o eruptie dentara.

Printre cele mai importante calitati ale suzetelor se numara si materialul din care sunt confectionate.

Pe vremuri acestea erau confectionate din cauciuc, un material care irita pielea fina din jurul guritei bebelusului si care avea un gust ciudat prin urmare nu era acceptat decat temporar.

Acum acestea sunt confectionate dintr-un material numit silicon care mai are si proprietatea de a fi asemanator cu sanul mamei, deci acesta este imediat acceptat, ba chiar dorit. In plus, tetina are marginile de protectie ridicate, tocmai pentru a proteja gura bebelusului de scurgeri si a nu provoca iritatii.

Suzetele de la Little Prints au aceste calitati, pe langa faptul ca sunt produse de firme cu experienta in domeniu, mai ales in produsele necesare bebelusilor.

Suzetele cu lantisor, practice si la indemana

Suzetele cu lantisor sunt utile si practice in orice moment, deoarece cu ajutorul lor suzeta nu se va mai rataci sau cadea pe jos cand iti este lumea mai draga. De aceea, o suzeta cu lantisor nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul unei mame.

Lantisorul este un suport netoxic pentru suzeta bebelusului, ideal in orice moment de criza. Copiii, dar mai ales bebelusii, au tendința de a arunca pe jos tot ce au in mana.

Solutia este un clip lantisor suzeta silicon

Lantisorul cu clip de prindere a fost conceput special pentru a veni in ajutorul mamelor, prea obosite sa se mai aplece deseori dupa suzeta aruncata de catre un bebelus mofturos. Achizitionarea lui le va scuti cu siguranta de nenumarate dureri de spate si le va readuce buna dispozitie.

Acesta este confectionat din 100% silicon alimentar si nu contine BPA, plumb, ftalat sau cadmiu.

Clipul de prindere este confectionat din lemn si otel inoxidabil, materiale usoare si netoxice, care au o durata mare de viata.

Lungimea lantisorului este de 24 cm, inclusiv cu clip. Se curata usor, cu apa si sapun. Important, se spala inainte de prima utilizare.

Pentru diversitate, se poate alege dintr-o gamă variată de nuante pastelate, care se pot accesoriza usor si cu tinuta bebelusului. Fie ca vorbim de mint, lily pad, haze sau blue sky, cu siguranta veti gasi lantisorul cu suzeta potrivit.

Pentru mai multe detalii despre produse si accesorii acceseaza site-ul oficial LittlePrints.ro.

Contact: hello@littleprints.ro

Leave a Reply