Cele mai bune accesorii pentru Samsung Galaxy A52

Cu totii tindem sa avem o grija mai mare de telefoanele noastre, pentru ca nu ne dorim ca ele sa se strice, sa se sparga, pentru ca asta ar inseamna reparatii, adica niste cheltuieli in plus si un interval de timp petrecut fara telefon. Dar, nu mai trebuie sa fii atat de grijuliu daca vei avea accesoriile necesare pentru protectie. Dar, mai exista si alte accesorii foarte utile pentru telefon, cele de incarcare. Daca nu sti care sunt acestea, dar vrei sa afli, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

 

Incarcatorul este considerat ca fiind cel mai important accesorii pentru telefon si vine in cutie cu aceasta, cu exceptia telefoanelor din seria iPhone 12 si Galaxy S21.. Aceasta importanta este data de faptul ca fara incarcator telefonul s-ar putea utiliza o zi sau 2 in functie de capacitatea bateriei, dupa care, fara incarcare acesta nu ar mai putea fi folosit. De aceea, daca se va intampla sa ti se strice incarcatorul, fie te duci degraba la un service gsm pentru a-l repara, fie iti cumperi altul.

Folia de protectie este un accesoriu foarte important care este indicat a se cumpara imediat dupa achizitionarea telefonului. Sa presupunem ca tocmai ti-ai cumparat un Samsung Galaxy A52, nu ai avut folie de protectie la el si l-ai scapat pe o suprafata dura, astfel incat s-a spart si va fi necesara un display samsung a52, care te va costa o alta suma mare de bani.

 

Husa de protectie este si ea foarte importanta si se recomanda a se cumpara deodata cu folia de protectie. Pe langa rolul protector, ea mai are si un rol de infrumusetare, astfel ca se gaseste intr-o gama larga de modele, cu flori, cu peisaje, cu animale, cu sclipici, colorate sau chiar simple. Ea poate fi de spate de silicon sau de tip carte care protejeaza intregul telefon.

 

Bateria externa este un alt accesoriu important si este foarte util, mai ales daca nu esti acasa, nivelul bateriei este scazut, ai in continuare mare nevoie de telefon si nu te afli langa nicio priza pentru a-l putea incarca. In acest caz, bateria externa te va salva, iar tu vei avea nevoie doar de un cablu.

 

Incarcatorul auto este necesar daca ai nevoie de GPS sau vrei sa asculti muzica si esti in masina. Doar ca incarcarea cu el va fi mai lenta decat cea cu bateria externa.

Acestea fiind spuse, daca iti lipseste vreunul dintre accesoriile prezentate mai sus, trebuie sa ai in vedere ca toate sunt foarte importante, deci ar fi indicat sa mergi sa le cumperi, pentru ca telefonului tau sa i se asigure o maxima protectie si o continua functionare prin incarcare.

Leave a Reply