Inlocuire display apple watch

Service apple watch. Afla unde poti sa iti repari ceasul inteligent

Atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon nou, doar ca ai vrea sa fie de ultima generatie, sa aiba cele mai bune performante, cele mai bune camere, cea mai buna durata de viata a bateriei, va trebui sa iti pregatesti un bugetul destul de mare, pentru ca acest tip de telefoane nu va fi deloc accesibil. Un exemplu de telefon ce se incadreaza in aceste cerinte este Samsung Galaxy S21 Ultra, care costa in jur de 6.500 de lei, fiind un pret foarte mare. Dar, nu este necesar sa te orientezi catre un telefon mai ieftin in cazul in care nu iti permiti telefonul pe care ti-l doresti, pentru ca exista posibilitatea de a-l cumpara la un pret mai mic cu aproximativ 200-300 de lei. Este vorba despre telefonul reconditionat. Cu toate acestea, multe persoane ignora aceasta posibilitate pentru ca nu stiu cu adevarat ce inseamna si cred ca vor primi un telefon spart sau nefunctional, ceea ce inseaman ca vor fi necesare niste reparatii ulterioare, adica alta suma mare de bani. Acest lucru nu este posibil si pentru a afla ce presupune cu adevarat telefonul reconditionat, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Atunci cand intr-un depozit ajunge un lot de telefoane, un angajatl, un tehnician are responsabilitatea de a verifica functionalitatea acelui lot, iar acest lucru este posibil doar daca se va desface un telefon si se va testa pret de cateva minute. 

 

Nu trebuie sa acel telefon sa prezinte nici cea mai mica problema interioara sau exterioara. Daca telefonul va avea chiar si o singura problema, intregul lot se va trimite inapoi. Dar daca totul este in regula, celelalte telefoane se vor expune la vanzare cu pretul stabilit, cel initial, iar cel care a fost testat se va expune cu o reducere de 200-300 de lei fata de pretul initial. Deci, daca vrei sa economisesti acesti bani sau iti lipsesc acesti bani din buget, poti sa te gandesti sa cumperi telefonul reconditionat. Daca ar vrea sa iti cumperi, de exemplu, Samsung Galaxy A71 reconditionat, nu trebuie sa iti fie teama ca vei primi un telefon cu ecranul spart si sa fie nevoie de un service apple watch, pentru a daca ar fi fost asa, telefonul nu ar fi fost expus la vanzare. Tocmai pentru a fost testat ar trebui sa ai certitudinea ca telefonul se afla intr-o stare buna si functioneaza bine.

 

Prin urmare, un telefon reconditionat inseamna un telefon testat pret de cateva minute profesional, apoi daca totul este in regula se va curata si ambala profesional si se va expune la vanzare cu o reducere de 200-300 de lei. Este doar un telefon testat, nu stricat sau spart.

Leave a Reply