Salon de coafură din Galați sau din alte 40 de orașe, găsit cu ajutorul lui Stailer

Pentru evenimentele personale sau chiar cele din cadrul firmei în care activezi, trebuie să ai mereu acea prezență care să te mulțumească pe tine și în care să te simți tu mai bine. Dacă trebuie să îți alegi din timp salonul și implicit să-ți faci o programare de îndată, înseamnă că nu ai auzit de Stailer și ce face acesta.

Stailer a luat naștere din dorința de a se renunța la vechiul obicei în ceea ce privește programările. De acum nu mai trebuie să mai colinzi străduțele cu teleofonul în mână pentru a găsi un salon bine cotat.

Cum funcționează Stailer, te întrebi

Fie că optezi pentru un salon de coafura in Galati sau în Suceava, află că pe platforma Stailer poți face programări în orice oraș te-ai afla. Accesezi site-ul, selectezi orașul și serviciul dorit, iar saloanele înscrise îți vor apărea de îndată. Pozele din interiorul salonului, cât și recenzii ale celorlalți utilizatori le poți vedea tot acolo. Este ușor și simplu să te programezi folosind Stailer pentru că o faci din confortul casei tale.

Orele disponibile ale hairstylistului se vor afișa în timp real, iar tu vei putea să te programezi într-un interval orar ales de tine. Știind toate aceste noutăți, programările tale se vor face mult mai ușor de acum încolo.

Mulți sunt cei care au renunțat în a mai apela la serviciile unui salon din cauza unor experiențe neplăcute în trecut, dar folosind Stailer acest lucru nu are cum să se mai repete.

Aplicația Stailer disponibilă pe telefon

Stailer este prezent și sub forma unei aplicații care te ajută de fiecare dată să economisești timp și să stai cu siguranță că te vei duce la eveniment fix în maniera pe care ți-o dorești. O poți descărca gratuit din Google Play, App Gallery sau App Store și poți să faci câte programări vrei pentru că este gratuită.

Te vei simți bine să știi că aceasta are și o funcție ce permite setarea unui reminder cu ceva timp înaintea programării. Chiar dacă te vei lua cu diverse treburi, vei fi înștiințat de fiecare dată că ora programării se apropie. De asemenea, dacă nu mai reușești să ajungi fizic în salon, îți poți anula programarea și să o reprogramezi pe altă dată. Vei ajuta astfel și hairstylistul că nu mai poți ajunge, pentru a nu-i da peste cap orarul de lucru.

Servicii de beauty pentru toată familia

Și domnii au nevoie de un mic refresh înaintea unei nunți sau a unui botez în familie, de aceea saloane de styling barbati in Galati sau în alte 40 de orașe sunt disponibile tot în aplicația Stailer. Saloanele listate oferă servicii premium și încrederea că cei care le prestează sunt profesioniști și își fac treaba bine.

Domeniul de beauty a luat contact cu cel al tehnologiei și astfel a rezultat o platformă și implicit o aplicație utilă oamenilor și celor care oferă servicii de acest gen. Pe site, stailer.ro, te poți programa și fără să ai cont de utilizator, asta în cazul în care pentru început vrei să testezi și să vezi care sunt procedurile.

Contact:

support@stailer.ro

Leave a Reply