Află mai multe în articolul de aici, despre ambalajele biodegradabile

Acum când comanzi mâncare de la un restaurant printre primele aspecte pe care le remarci când primești comanda se referă la ambalaj. Observi fiecare detaliu și îți dai seama dacă restaurantul în cauză respectă anumite standarde ale calității. În fond, este vorba doar de un ambalaj de unică folosință, dar iată că acesta poate însemna cu mult mai mult.

Despre ambalaje știe mai bine furnizorul Snick Ambalaje și după cum îi spune și numele se pare că este un master al domeniului. Este importator direct și de la acesta pot fi cumpărate cantitățile necesare de ambalaje pentru orice tip de restaurant – fie că vorbim de cele stradale, de fast food-uri și nu numai. Află mai multe in articolul de aici.

Cum trebuie să fie un ambalaj bun

Mai întâi de toate știm că plasticul a fost interzis. Așadar, cei care riscă să mai folosească ambalaje din clasa celor din plastic sunt pasibili de amendă usturătoare. În plus, își pot pierde din clienți, având în vedere că oamenii vor sesiza această alegere și vor taxa dur pe cei care nu respectă legea în vigoare.

Poate că în România acest curent nu este unul atât de pregnant precum este în străinătate. Însă publicul străin este mai alert cu privire la astfel de scenarii și nu întârzie să boicoteze vânzările pentru cei care nu respectă mediul, clienții și nu numai.

Un ambalaj bun este cel care nu se rupe, nu se deteriorează rapid și mai ales protejează mâncarea de toți factorii externi. Dacă ne gândim și mai complex de atât, este vorba și despre o modalitate subtilă, dar practică de promovare – acele ambalaje colorate, cu mesaje imprimate sau cu logo sunt cele pe care le ținem minte mai ușor decât numele unui restaurant.

Ambalajele sunt echivalentul unui plating bine făcut

Acum că există tendința aceasta de a comanda mâncare, tot mai multe restaurante se bazează pe sistemul delivery pentru a-și crește vânzările. Cum să impresioneze clienții? În restaurant, în locația fizică, este destul de mult probabil că ar fi făcut un plating impecabil. Ei bine, iată că în cazul mâncării take-away sau livrată ambalajele joacă un rol crucial în prezentare și echivalează cu un plating bine făcut.

Tot ce este atipic ni se pare interesant. Așadar cine spune că o porție de cartofi trebuie servită din clasica caserolă? Sunt conuri de hârtie poate mai interesante. Cine spune că ambalajul trebuie să fie unul simplu clasic când există varianta de print cu model ziar? Acum există mai mult ca oricând diversitate și la capitolul ambalaje, astfel încât cei de la restaurante să aibă de unde alege ceva inedit.

Cum pot fi comandate ambalajele de la Snick Ambalaje

Simplu și rapid, adică online din pagina oficială. Pentru că aceste vremuri impun altfel de tendințe, iată că nu mai depindem de un agent. Comanda poată fi plasată online și în funcție de valoarea acesteia pot fi discounturi primite. În plus, pentru cei la prima comandă, pot cere sacoșa cu mostre, gratuit.

Contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

Leave a Reply